• Новинка
Кабел Frontline RPGC50 с една прическа 50 метра SRL със Стоманена Защелкивающимся край с дръжка за носене и Надпис | Отговаря на изискванията на OSHA и ANSI SRL | Разтегателен Спаси?

Кабел Frontline RPGC50 с една прическа 50 метра SRL със Стоманена Защелкивающимся край с дръжка за носене и Надпис | Отговаря на изискванията

BGN 291.33
Налично
Налично

✅Корпус е здрав, лек и изработен от устойчив термопластичен материал ✅Оборудван с ергономична дръжка от каучук (TPV) за по-лесно транспортиране и подобряване на ергономията на потребителя. ✅SRL се състои от високо трайни, устойчиви на корозия компоненти, което прави работата много по-надеждна. ✅Включва вътрешна система за поглъщане на енергията и система за бързо спиране. ✅SRL включва поворотную проушину за закрепване с самоблокирующимся карабинка на корпуса и карабинер-капаче с индикатор за удар в края на спасителен колан. ✅Марката е приложен за определяне на SRL на височината за безопасно спускане на спасательному въже в работната зона. ✅Сила connector : 5000 паунда.✅ Максимален тегло на потребителя : 310 килограма. ✅Дължина спасителен кръг : 50'. ✅ Отговаря или надвишава ANSI Z359.14-2014, подраздел M OSHA 1926 и OSHA 1910. ✅Тестван от Независими трети страни на лаборатория, акредитирана в съответствие със стандарта ISO /IEC 17025 : 2017. ✅Корпус е здрав, лек и изработен от устойчив термопластичен материал. ✅Оборудван с ергономична дръжка от каучук (TPV) за по-лесно транспортиране и подобряване на ергономията на потребителя. ✅SRL се състои от високо трайни, устойчиви на корозия компоненти, което прави работата много по-надеждна. ✅Включва вътрешна система за поглъщане на енергията и система за бързо спиране. ✅SRL включва поворотную проушину за закрепване с самоблокирующимся карабинка на корпуса и карабинер-капаче с индикатор за удар в края на спасителен колан. ✅Марката е приложен за определяне на SRL на височината за безопасно спускане на спасательному въже в работната зона. ✅Сила connector : 5000 паунда.✅ Максимален тегло на потребителя : 310 килограма. ✅Дължина спасителен кръг : 50'. ✅ Отговаря или надвишава ANSI Z359.14-2014, подраздел M OSHA 1926 и OSHA 1910. ✅Тестван от Независими трети страни на лаборатория, акредитирана в съответствие със стандарта ISO /IEC 17025 : 2017.

Подробности

Подобни продукти в категория