• Новинка
Инструменти за рамки за очила NICHOY Без рамки, Професионален комплект за ремонт на Очни стъкла, Комплект Клещи за регулиране на рамки за очила, Клещи за инструменти з?

Инструменти за рамки за очила NICHOY Без рамки, Професионален комплект за ремонт на Очни стъкла, Комплект Клещи за регулиране на рамки

BGN 16.00
Налично
Налично

●【Малък помощник за всеки ден】 : Ремонт на всяка двойка точки, лесно, когато имате необходимите инструменти, нашия пълен набор от инструменти за точки включва в себе си всичко необходимо за по-сложни проекти ● 【Здрав и издръжлив】 : Набор от инструменти за ремонт на оптични точки 3шт е изработен от висококачествена неръждаема стомана с изключително качество на изработката, удобни усещане в ръката си и добър дизайн за захващане. ● 【Пълен набор от инструменти за ремонт на】 : Вие ще бъдете много доволни да получите този пълен комплект за ремонт на оптика, в него са включени 3 плоскогубца и различни резервни части, каучукови корона клещи може да бъде заменена след износване, много подходящ за щанд или рафт. ● 【Е подходящ за ремонт на няколко продукта】 : Мини-набор от инструменти за ремонт, идеален за ежедневна ремонт, като ремонт на часовници, бижута, очила и определяне на нещо с помощта на малки винтове, също така може да се поправи, фотоапарат, таблет, компютър и така нататък. ● 【100% Качествено обслужване】 : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ще направим всичко възможно, за да решите проблемите си бързо и ефективно. ●【Малък помощник за всеки ден】 : Ремонт на всяка двойка точки, лесно, когато имате необходимите инструменти, нашия пълен набор от инструменти за точки включва в себе си всичко необходимо за по-сложни проекти. ● 【Здрав и издръжлив】 : Набор от инструменти за ремонт на оптични точки 3шт е изработен от висококачествена неръждаема стомана с изключително качество на изработката, удобни усещане в ръката си и добър дизайн за захващане. ● 【Пълен набор от инструменти за ремонт на】 : Вие ще бъдете много доволни да получите този пълен комплект за ремонт на оптика, в него са включени 3 плоскогубца и различни резервни части, каучукови корона клещи може да бъде заменена след износване, много подходящ за щанд или рафт. ● 【Е подходящ за ремонт на няколко продукта】 : Мини-набор от инструменти за ремонт, идеален за ежедневна ремонт, като ремонт на часовници, бижута, очила и определяне на нещо с помощта на малки винтове, също така може да се поправи, фотоапарат, таблет, компютър и така нататък.

Подробности

Подобни продукти в категория