• Новинка
Вентилатор за камина GaYouny, Работещ от топлина, Вентилатор за печката, Черен, с автономно захранване, печка на дърва, Горната част на Горелката, Безшумен Домашен Ефек?

Вентилатор за камина GaYouny, Работещ от топлина, Вентилатор за печката, Черен, с автономно захранване, печка на дърва, Горната

BGN 46.31
Налично
Налично

Фен е оборудван с a Предотвращайте увреждане на БЕЛЕЖКАТА и двигателя и след повишаване на температурата на повърхността до определено ниво.Можете да го използвате с доверие.Нашите продукти са широко използвани в печки на дърва печки, газови плочи, пеллетных пещи, и т. Това е най-лесният и ефективен начин за ускоряване на нагряване на фурната на закрито.Батерии или на ток не се изискват.Вентилатор на фурната използва топлината на повърхността на печката за въртене и автоматично регулиране на скоростта в съответствие с температура на повърхността на фурната.По-малко потребление, по-висока ефективност, вентилатор за печката ще помогне за намаляване на разхода на гориво и бързо да направите помещението по-топло.Този вентилатор за дърва, предназначени за инсталиране върху вашата печка на дърва за бърза и ефективна циркулация на въздуха в помещението.Характеристики : 1. Този камина, вентилатор не изисква свързване към мрежата или на батерията.За привеждане в действие на вентилатора трябва да се използва само от топлината на камината, което съответства на международната концепция за спестяване на енергия. Вентилаторът е почивен обема на въздуха 180-250 куб. м, което допринася за циркулация на горещ въздух в цялата дневна. Когато температурата на дърва или камина е 60-345 градуса, скоростта на вентилатора автоматично се променя в зависимост от температурата на камината. 2/3/4/6 остриета осигуряват по-широко разпространение на топлия въздух и по-плавен ход. Шум от вентилатор камина е много малка, и тя може да безшумно се движат и сервирайте топъл въздух в стаята. След като температурата на камината достига до 60 ° C (140 ° F), ножовете ще започне да се върти.От горещо основата на вентилатора, толкова по-бързо ще се завърти острието.Технически характеристики : Работна температура : 60 °C (140 ° F) -345 °C (653 ° F) Иновативна и устойчива конструкция.По-малко потребление, по-голяма ефективност.

Подробности

Подобни продукти в категория