• Новинка
KJHD Коректор поза за гръбнака, Защита на гърба, Превръзка за корекция на рамото, еластична Превръзка От болки в горбатой гърба (Цвят: черен размер: One Size)

KJHD Коректор поза за гръбнака, Защита на гърба, Превръзка за корекция на рамото, еластична Превръзка От болки в горбатой гърба (Цвят: черен

BGN 1.67
Налично
Налично

1 Корекции на вашата стойка и възстановява здравословния растеж на вашето тяло. Намаляване на болката в кръста, навеждам се и горбатость. Внесете своя принос в увеличаване на развитието. Стоки за здраве, за мъже и жени, занимаващи се с бодибилдинг, за ежедневието в офиса. Напълно регулируема, удобен и лек в чорап. Корекции на вашата стойка и възстановява здравословния растеж на вашето тяло. Намаляване на болката в кръста, навеждам се и горбатость. Внесете своя принос в увеличаване на развитието. Стоки за здраве, за мъже и жени, занимаващи се с бодибилдинг, за ежедневието в офиса. Напълно регулируема, удобен и лек в чорап. Размер : Свободен размерцвет : бял, Черныйпримечание : Не мога да го използвате по време на сън.Характеристики : 1. Коригира вашата поза и се възстановява по-здравословен вид на тялото си. Намаляване на болката в кръста, навеждам се и горбатость. Внесете своя принос в увеличаване на развитието. Стоки за здраве, за мъже и жени, занимаващи се с бодибилдинг, за ежедневието в офиса. Напълно регулируема, удобен и лек в чорап. Помага да се поддържа, за да успокои и облекчи болката.Помага за подобряване на дишането, се отпуснат мускулите и да се оправям врата, гръбнака и главата. Помага издърпайте раменете назад, за да стоят изправени. Може дискретно носене под дрехите. Подходящ за възрастни и деца. Този корректирующий каишка се регулира, ако смятате, че той е опъната, можете да се коригира с помощта на магически етикети.Забележка : поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.Количество : 1 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория