• Новинка
Магнитно Безжично зарядно за Кола MEHIDFY, Магнитен държач за мобилен телефон с бързо зареждане с мощност 15 W, акумулатор планина с автоматично клип на 360 ° за Tesla Model 3/Y, ?

Магнитно Безжично зарядно за Кола MEHIDFY, Магнитен държач за мобилен телефон с бързо зареждане с мощност 15 W, акумулатор

BGN 19.99
Налично
Налично

?【Подходящи режими】Универсален държач за телефон подходящ за автомобили с централния екран, като Tesla model 3 / Y, и е съвместима с мобилен телефон 12/13/14 Ние ви препоръчваме да махнете калъф за телефона, за да го използва, ако не използвате калъф Mag Safe (в комплекта са включени лепкава метален пръстен с размери 1 * 3 м за капак своята практика на телефона). ?【Бързо зареждане с мощност 15 W】 С помощта на кабел Type-C осигурява бърз безжичен зареждане с мощност 15 Вата.По този начин, не е нужно да се притеснявате за това, че вашият телефон е изтощена и да се изключи по време на шофиране. забележка : Гаечен ключ се намира вътре в този притежателя на телефона, моля, потърсете внимателно!. ?【Уникален дизайн】 Магнитен държач за мобилен телефон, разработен специално само за 3 Tesla/Y. За защита на екрана на централното управление от надраскване са предвидени три силиконови възглавници, за да се намали увреждането на оригиналния автомобил.Предоставяне на силна магнитна сила.По този начин, определяне на телефон magsafe позволява здраво, за да запази вашия телефон в колата, не от страх от падане, което ще надеждно да се задържа върху неравен терен. ?【Титуляр за телефон Tesla с възможност за завъртане на 360 °】 Нашето зарядно устройство за телефон на tesla може да се завърта на 360 градуса.С помощта на този стойки за телефон Tesla можете да използвате телефона хоризонтално, вертикално или под друг ъгъл.Няма нужда от допълнителни суетливых операции.Напълно освободи ръцете си и спестете много време. ?【Широко се използва】 Можете да използвате тези аксесоари magsafe за изпълнение на много задачи, когато сте в колата, например, за навигация или гледате видео, както и за слушане на песни по време на почивка.Това е УСЪВЪРШЕНСТВАНА ФУНКЦИЯ, и тя ще ви помогне да направите шофиране и зареждане по-умни. ?【Подходящи режими】Универсален държач за телефон подходящ за автомобили с централния екран, като Tesla model 3 / Y, и е съвместима с мобилен телефон 12/13/14. Ние ви препоръчваме да махнете калъф за телефона, за да го използва, ако не използвате калъф Mag Safe (в комплекта са включени лепкава метален пръстен с размери 1 * 3 м за капак своята практика на телефона). ?【Бързо зареждане с мощност 15 W】 С помощта на кабел Type-C осигурява бърз безжичен зареждане с мощност 15 Вата.

Подробности

Подобни продукти в категория