• Новинка
Кабел Zyyini XLR, 8,2 метра Кабел за микрофон с XLR жак до 3,5 мм (1/8 инча) с жак, Кабел за микрофон с балансным сигнал XLR до 1/8 от инча, жак за свързване на микрофон, Plug и Play (черве?

Кабел Zyyini XLR, 8,2 метра Кабел за микрофон с XLR жак до 3,5 мм (1/8 инча) с жак, Кабел за микрофон с балансным сигнал XLR до 1/8

BGN 3.00
Налично
Налично

✪【ПОТВЪРДЕТЕ ИНТЕРФЕЙС】Микрофон кабел XLR female-1/8 TRS е предназначен за свързване на микрофони или друго оборудване за записване на звук с стереоразъемом 1/8 инча до ПЕТ-фотоапарат, видеокамера, фотоаппаратуре, аудио-, мобилен хранене или професионално оборудване за запис и смесване с помощта на 3-пинови XLR конектори ✪【ЗДРАВА конструкция】 Тежкотоварни конектор XLR представлява висококачествен метален екраниран конектор с надеждно фиксиране на микрофона, с формованным ограничител на напрежение и усилительными винтове, поддерживающими тегло микрофон и повышающими дълголетие. ✪【Висока СТАБИЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ】 кабел TRS-XLR е с двойно екраниране (экранированная плитка BC висока плътност + алуминиево фолио) за максимално потискане на гула и смущения и осигуряване на стабилна предаване.Удобни конектори в метален корпус повишават трайността и имат антиоксидантни свойства.Висококачествена бескислородная мед 24 AWG (OFC) осигурява безупречен звук. ✪【ДЪЛЖИНА на КАБЕЛА】 2,5 метра / 8,2 фута. 1/8-ИНЧОВ 3,5-мм жак TRS с удобни первази за заснемане на 360 градуса осигурява честото откачите и дълголетие. ✪【ГАРАНЦИОНЕН сервиз】 Нашата услуга за поддръжка на клиенти работи онлайн 24 часа в денонощието и подкрепя връщане в рамките на една година.Можете да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти!. ✪【ПОТВЪРДЕТЕ ИНТЕРФЕЙС】Микрофон кабел XLR female-1/8 TRS е предназначен за свързване на микрофони или друго оборудване за записване на звук с стереоразъемом 1/8 инча до ПЕТ-фотоапарат, видеокамера, фотоаппаратуре, аудио-, мобилен хранене или професионално оборудване за запис и смесване с помощта на 3-пинови XLR конектори. ✪【ЗДРАВА конструкция】 Тежкотоварни конектор XLR представлява висококачествен метален екраниран конектор с надеждно фиксиране на микрофона, с формованным ограничител на напрежение и усилительными винтове, поддерживающими тегло микрофон и повышающими дълголетие. ✪【Висока СТАБИЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ】 кабел TRS-XLR е с двойно екраниране (экранированная плитка BC висока плътност + алуминиево фолио) за максимално потискане на гула и смущения и осигуряване на стабилна предаване.

Подробности

Item Type:
XLR Female to 3.5mm Cable
Color:
As shown in the picture
Connector:
XLR Female to 3.5mm (1/8 inch) male
Cable:
24AWG
Core:
Oxygen-free copper
Length:
Approx.2.5m / 8.2ft
Cable Body:
PVC
Package List:
1 x XLR Female to 3.5mm Cable:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория