• Новинка
Stylus писалка за сензорни екрани, Дискови и Оптичен stylus писалка с Магнитно прикачени капачка (Бяло + Бяло и розово злато)

Stylus писалка за сензорни екрани, Дискови и Оптичен stylus писалка с Магнитно прикачени капачка (Бяло + Бяло и розово злато)

BGN 8.39
Налично
Налично

▶ УНИВЕРСАЛЕН стилус за i Pad, i Phone, Pro, Mini, преносими компютри, таблети с Android, Android, Samsung Galaxy, Microsoft, Chromebook и всички други устройства с емкостными сензорни екрани ▶ Капачка с магнитно затваряне - лесен стилус LIBERRWAY са отлични за носене в джоба или джоба си, за да са на екрана на вашия мобилен телефон и таблет не остават пръстови отпечатъци. ▶ СЪВЕТ със защита от надраскване - Връх на писеца LIBERRWAY е изработен от мека и устойчива на надраскване каучук.Устойчиво на пръстови отпечатъци и антипригарный върха на екрана, чудесно за рисуване и писане. ▶ НЕПРЕКЪСНАТА ЛИНИЯ - писалка LIBERWWAY работи плавно, без закъснения, ефективно предпазва екрана от пръстови отпечатъци или петна и не дава възможност за лесно надраскване на екрана. ▶ 1 ГОДИНА ГАРАНЦИЯ! - Обичай го или да получите парите си обратно.LIBERRWAY дава гаранция за всички наши продукти.Можете да го купи с увереност. ▶ УНИВЕРСАЛЕН стилус за i Pad, i Phone, Pro, Mini, преносими компютри, таблети с Android, Android, Samsung Galaxy, Microsoft, Chromebook и всички други устройства с емкостными сензорни екрани. ▶ Капачка с магнитно затваряне - лесен стилус LIBERRWAY са отлични за носене в джоба или джоба си, за да са на екрана на вашия мобилен телефон и таблет не остават пръстови отпечатъци. ▶ СЪВЕТ със защита от надраскване - Връх на писеца LIBERRWAY е изработен от мека и устойчива на надраскване каучук.Устойчиво на пръстови отпечатъци и антипригарный върха на екрана, чудесно за рисуване и писане. ▶ НЕПРЕКЪСНАТА ЛИНИЯ - писалка LIBERWWAY работи плавно, без закъснения, ефективно предпазва екрана от пръстови отпечатъци или петна и не дава възможност за лесно надраскване на екрана. ▶ 1 ГОДИНА ГАРАНЦИЯ! - Обичай го или да получите парите си обратно.LIBERRWAY дава гаранция за всички наши продукти.Можете да го купи с увереност.Stylus писалка за сензорни екрани, дискови и оптичен stylus писалка с магнитно прикачени капачка (Бяло + Бяло и розово злато).

Подробности

Подобни продукти в категория