• Новинка
Защитно фолио за часа ZUSLAB, съвместима с Apple Watch Ultra 49 мм 2022, 【1 опаковка】 【Лесна инсталация】 Закалено стъкло твърдост 9H, HD Прозрачно защитно фолио за екрана със защи?

Защитно фолио за часа ZUSLAB, съвместима с Apple Watch Ultra 49 мм 2022, 【1 опаковка】 【Лесна инсталация】 Закалено стъкло

BGN 2.47
Налично
Налично

?【СЪВМЕСТИМОСТ】 screen protectors за часа Zuslab watch са съвместими само с Apple Watch Ultra 49mm 2022 ❣️【Не е съвместим с Apple Watch Series 8 45/41 мм 2022 / Apple Watch SE 44/40 мм 2022 】❣️【 Моля, проверете модел вашите часа, преди да купите. ? 【Лесна инсталация】 Точни защитни фолиа за екрана е подходящ за час.Полирана повърхност, прецизна лазерна кант и ръководство за инсталиране осигуряват кристално чиста подкрепа за лесен монтаж и нанасяне без мехурчета.Защитни фолиа за екрана на смарт часовника доста интуитивен за използване, и в тях има етикети с букви, които ще ви помогнат във всеки случай, в случай, че те ще ви трябва. ?【Материал ПРЕМИУМ-клас】 Благодарение на точната технология за лазерно рязане уникален дизайн протектори Zuslab осигурява пълно покритие на вашите часа.Защитни фолиа от TPU защитават екран часа от ежедневната надраскване, удари и попадане на течност.Повърхност с олеофобным покритие намалява появата на петна и отпечатъци от пръсти.Ултра тънък материал TPU има функция за самолечение, благодарение на която балон може автоматично да изчезне след 24 часа. ?【ULTRA-CLEAR】 screen protectors HD TPU с чувствителен откриване на отпечатъци от пръсти по екрана и безупречна точност на допир екран с висока прозрачност. прозрачност 99,99% от запазва оригиналната яркост на екрана и изображението не се влошава качеството на изображението, позволявайки оптимално и естественото възприятие. 3 части, калъфи за обективи фотоапарати са изключително икономични. ?【БЕЗУПРЕЧНО обслужване】 Защитни фолиа от TPU идват с пълен комплект за почистване на екран за бърз и лесен монтаж.След почистване да инсталирате защитен филм точно адаптиране много по-лесно, отколкото си мислите.За да се запознаете, преди да инсталирате също така е наличен клип за инсталиране на защитния екран с ясни стъпки за инсталация.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа❣️. ?【СЪВМЕСТИМОСТ】 screen protectors за часа Zuslab watch са съвместими само с Apple Watch Ultra 49mm 2022. ❣️【Не е съвместим с Apple Watch Series 8 45/41 мм 2022 / Apple Watch SE 44/40 мм 2022 】❣️【 Моля, проверете модел вашите часа, преди да купите. ? 【Лесна инсталация】 Точни защитни фолиа за екрана е подходящ за час.Полирана повърхност, прецизна лазерна кант и ръководство за инсталиране осигуряват кристално чиста подкрепа за лесен монтаж и нанасяне без мехурчета.

Подробности

Подобни продукти в категория