• Новинка
10-инчов екран с led подсветка, HD 1024*600 Цифрова Фоторамка Електронен Албум на Изображението Музика на Филма Пълна функция (Цвят: C Размер: AU Plug)

10-инчов екран с led подсветка, HD 1024*600 Цифрова Фоторамка Електронен Албум на Изображението Музика на Филма Пълна функция (Цвят: C Размер:

BGN 3.33
Налично
Налично

1 Многоугольный преглед на изображението е все още ясно, разликата в цвета, без изкривяване. Лесен за управление, лесен за използване, могат да се използват възрастните хора и децата. Мулти-функция фоторамка, интелигентен сензорен екран ви позволява лесно да инсталирате рамка и да разглеждате снимки. Свеж и гладък, без двойни сенки за очи, пробуждающий си скъпоценни спомени, която ви дава възможност да се наслаждавате на всеки момент видите. Чрез използване на технология за намаляване на точността на изображението, детайли на изображението не е пропуснат.Постигане на отлична обмисляне на цветове и детайли, като изображението по-йерархичен смисъл. Многоугольный преглед на изображението е все още ясно, разликата в цвета, без изкривяване. Лесен за управление, лесен за използване, могат да се използват възрастните хора и децата. Мулти-функция фоторамка, интелигентен сензорен екран ви позволява лесно да инсталирате рамка и да разглеждате снимки. Свеж и гладък, без двойни сенки за очи, пробуждающий си скъпоценни спомени, която ви дава възможност да се наслаждавате на всеки момент видите. Чрез използване на технология за намаляване на точността на изображението, детайли на изображението не е пропуснат.Постигане на отлична обмисляне на цветове и детайли, като изображението по-йерархичен смисъл. 10,1-инчов HD цифрова фоторамка 1024x600 HD ультратонкая led електронна фотоальбомная LCD рамка за снимки Характеристиките на продукта LCD екран : 100% чисто нов LCD дисплей экранвысокое резолюция TFT LCD (1024*600) екран предлага на зрителя ясни дисплея.Съвместим с карти SD/ MMC/ MD / XD, повече не трябва да се прояви или да прехвърляте файлове с изображения от вашата камера. Идва с дистанционно управление, удобен за гледане на любимите си видеоклипове и слушате любимите си мелодии.В комплекта са включени стойка за поддръжка на настолни компютри.Можете да регулирате скоростта на показване на изображението и се настройвам за автоматично възпроизвеждане.Описание на продукта С помощта на тази 10,1-инчов TFT LCD дигитална рамка за снимки можете да разгледате своите най-ценни спомени, без да се прибягва до включването на вашия компютър или работа с безброй объемистыми фотоальбомами.

Подробности

Подобни продукти в категория