• Новинка
Промишлен Пистолет за обдува въздух, с Регулируема Месингова въздушна да се нагрява накрайника и 3 удлинителями на въздушния поток, както и 6 о-пръстени, Пневматичн?

Промишлен Пистолет за обдува въздух, с Регулируема Месингова въздушна да се нагрява накрайника и 3 удлинителями на въздушния

BGN 4.99
Налично
Налично

[Пневматични инструменти] - Вие ще получите : 1 x пневматичен пистолет със стандартен быстроразъемным съединение, 1 x регламентирана къса дюза за обдува, 2 x стоманена удължител за обдува, 1 x универсален маркуч за обдува и 6 x уплътнителни пръстени [Силен въздушен поток] -Качествени аксесоари за въздушен компресор пневматичен инструмент за духаше на въздуха с по-голям обем на въздушния поток, идеален за отстраняване на прах или прах от дограма работи и производствени цехове.Също така за почистване в авторемонтной работилница, продухване на глухите ъгли в дома. [Гъвкав гъвкав маркуч с пистолет със сгъстен въздух] - Лесно се почиства трудно тесни разрешения, вътрешна тръба и детайли на машини. [Пневматичен пистолет с къс накрайник за компресор] - Регулируема мед дюза се върти за регулиране на обема на въздушния поток, идеална за обикновени сцени. [Пряко дюзата на пистолета] - Пневматичен выдувной пистолет с прав накрайник и 6,4 3,7 инча, използван в по-недостъпни места, със силно концентриран въздух накрайник.

Подробности

Подобни продукти в категория