• Новинка
Преносим Накачиватель гуми CARTMAN въздушен Компресор, Електрически Въздушна Помпа с Манометром за Автомобилни Гуми, Велосипеди, Топки и Други Надуваеми изделия, Чер?

Преносим Накачиватель гуми CARTMAN въздушен Компресор, Електрически Въздушна Помпа с Манометром за Автомобилни Гуми, Велосипеди,

BGN 21.12
Налично
Налично

[Бързо напомпва] Автомобилна помпа, може да изпомпва до стандартни автомобилни гуми на 0-35 паунда на квадратен инч за 5 минути, бързо решаване на вашия аварийно положение и ви спестява време и пари [Лесни за управление на] Свържете адаптера на автомобилен въздушен компресор към електрическата мрежа на вашия автомобил е на 12, а след това навинтите резба гнездо на стволови клапан гуми, натиснете ключа, за да започне помпи, и той направи цялата работа за вас. [ПРЕНАСЯНЕ и спестяване на място на] Нашия мини-помпа за напомпване на автомобилни гуми лесен за съхранение и переноске, че по-лесно и по-удобно помпа гуми в критична ситуация. [MULTI] Въздушен компресор за гуми се предлага с 2 допълнителни адаптери, което го прави идеален за автомобилни, мотоциклетни, велосипедни гуми, надуваеми матраци, надуваеми лодки, топки и други надуваеми изделия. [Следпродажбено обслужване] Ако имате някакви въпроси за нашия автоматичен въздушен помпата, моля, пишете ни директно!Ние ще ви помогнем да решите проблема си. [Бързо напомпва] Автомобилна помпа, може да изпомпва до стандартни автомобилни гуми на 0-35 паунда на квадратен инч за 5 минути, бързо решаване на вашия аварийно положение и ви спестява време и пари. [Лесни за управление на] Свържете адаптера на автомобилен въздушен компресор към електрическата мрежа на вашия автомобил е на 12, а след това навинтите резба гнездо на стволови клапан гуми, натиснете ключа, за да започне помпи, и той направи цялата работа за вас. [ПРЕНАСЯНЕ и спестяване на място на] Нашия мини-помпа за напомпване на автомобилни гуми лесен за съхранение и переноске, че по-лесно и по-удобно помпа гуми в критична ситуация. [MULTI] Въздушен компресор за гуми се предлага с 2 допълнителни адаптери, което го прави идеален за автомобилни, мотоциклетни, велосипедни гуми, надуваеми матраци, надуваеми лодки, топки и други надуваеми изделия. [Следпродажбено обслужване] Ако имате някакви въпроси за нашия автоматичен въздушен помпата, моля, пишете ни директно!Ние ще ви помогнем да решите проблема си.

Подробности

Подобни продукти в категория