• Новинка
Спрей бутилка с вода за отстраняване на прах за Машина за рязане, Система за Пръскане на Охлаждащата течност Дюзи Дозатор на вода, Система за Замъгляване Машина за ?

Спрей бутилка с вода за отстраняване на прах за Машина за рязане, Система за Пръскане на Охлаждащата течност Дюзи Дозатор на вода, Система

BGN 22.66
Налично
Налично

[Високо ефективно средство за отстраняване на прах] : Точно почистване на разпоредби, намаляване на количеството на прах за защита на вашето здраве, и превръщането на прах, по-лесно очищаемую вода, използвайте най-малкото количество вода за отстраняване на най-голям брой прах, подобряване на ефект на почистване [Спестяване на време] : Охлаждаща един пулверизатор пръскачка увеличава скоростта на рязане и спестява разходи за обработка и време, премахва най-голямо количество прах с малко количество вода. [Лесна инсталация] Просто закрепете на дозатора на машината с помощта на монтажен скоба от неръждаема стомана, след това проденьте кран на тръбата, чрез гайка на хвостовике растение, поставете и затегнете си.След това можете да започнете работата без да се налага да праха не загораживала ви преглед. [Избраният материал] Спрей вода за машина за рязане се различава ниско тегло, устойчивост на корозия и високи температури, тъй като нашият спрей вода за машина за рязане е изработена от висококачествен полипропилен и метал. [Универсално приложение] : Режещо дюза за охлаждащата вода може да се използва за други цели пръскане на вода : отопление и охлаждане, поливане растения и т. също може да се използва за премахване на прах с различни режещи машини. [Високо ефективно средство за отстраняване на прах] : Точно почистване на разпоредби, намаляване на количеството на прах за защита на вашето здраве, и превръщането на прах, по-лесно очищаемую вода, използвайте най-малкото количество вода за отстраняване на най-голям брой прах, подобряване на ефект на почистване. [Спестяване на време] : Охлаждаща един пулверизатор пръскачка увеличава скоростта на рязане и спестява разходи за обработка и време, премахва най-голямо количество прах с малко количество вода. [Лесна инсталация] Просто закрепете на дозатора на машината с помощта на монтажен скоба от неръждаема стомана, след това проденьте кран на тръбата, чрез гайка на хвостовике растение, поставете и затегнете си.След това можете да започнете работата без да се налага да праха не загораживала ви преглед. [Избраният материал] Спрей вода за машина за рязане се различава ниско тегло, устойчивост на корозия и високи температури, тъй като нашият спрей вода за машина за рязане е изработена от висококачествен полипропилен и метал.

Подробности

Material Material:
pp and Metal
Color:
black red
Water Hose:
5m
Water Nozzle diameter:
6mm/0.23in
Size:
Suitable for water pipes with an outer diameter of 6mm/0.23in
Packing Included:
Choice A :
1Pcs Dust Remover Water Sprayer
Choice B :
1Pcs Water Sprayer+1Pcs 5M Hose+1Pcs Water Connection
Choice C :
1Pcs Water Sprayer+1Pcs 5M Hose+1Pcs Water Connection+1Water Pump

Подобни продукти в категория