• Новинка
KACHIMOO Златни Висулки-Пеперуди за нокти, 50 Бр. Висулки-Пеперуди за нокти, Окачване-Пеперуди за Акрилни нокти, Аксесоари за дизайн нокти DIY Занаятите (Злато)

KACHIMOO Златни Висулки-Пеперуди за нокти, 50 Бр. Висулки-Пеперуди за нокти, Окачване-Пеперуди за Акрилни нокти, Аксесоари за дизайн нокти

BGN 3.94
Налично
Налично

【Съдържанието на опаковката】 50 златни 3 D-брелков за нокти с пеперуди, достатъчно на брой и богати стилове могат да отговарят на вашите различни нужди в дизайна на нокти или други проекти, които са ръчно изработени 【Дизайн на пеперуда】 Окачване-пеперуди за нокти са направени във формата на пеперуди от сплав, можете просто да ги залепите върху ноктите, те ще луксозни и лъскави през цялото време, ще направят ноктите по-елегантни и очарователни. 【Качествен материал】 Нашите 3d ключодържатели за нокти са изработени от качествен сплав, имат силен метален блясък, за многократна употреба и лесно изчезват, лесно се нанася върху естествени или изкуствени нокти, дори ако сте начинаещи в нийл-арта. 【Лесна употреба 】 : Декорация за нокти, лесно се нанася върху естествени или изкуствени нокти.Ключодържатели много леки на тегло, те са лесно да се съхранява и транспортира, така че можете да ги променяте и да използвате по време на пътуване или на работа. 【Широко приложение】 : Тези висулки-пеперуда може да се използва за декорация на нокти, както и стик калъфи за мобилни телефони, огледала за грим, поздравителни картички и други декорации.

Подробности

Подобни продукти в категория