• Новинка
X-DREE Диаметър 14 мм, с гумена подплата, R-образна Поцинкована Скоба за тръби, Кабелна скоба 10 бр. с диаметър 14 мм, recubierto de caucho R en forma de цинк plateado Клип de tubo abrazadera de кабел 10 б?

X-DREE Диаметър 14 мм, с гумена подплата, R-образна Поцинкована Скоба за тръби, Кабелна скоба 10 бр. с диаметър 14 мм, recubierto de

BGN 3.00
Налично
Налично

Подходящ за закрепване на тръби, колани кабели, защитните тръби за кабели, тръби и кабелни уплътненияТой се използва широко в лодка или морски пехотинцах, предното стъкло, кола, UTV и у дома и т. Сигурно, е здрава и клаусекер.Лесно скручивается, да се огъват, манипулируется при инсталиране.(Fácil de torcer, doblar, manipular cuando se instala.Изработени от галванизиран метал и гума.(Hecho de material de goma de metal chapado en цинк. r-образна поцинкована скоба за тръба с диаметър 14 mm с гумена подплата, кабелна скоба 10 бр. Гумени скоби за тръби са подходящи за закрепване на тръби, колани кабели, защитните тръби, маркучи и кабели.Те се използват в почти всички отрасли на промишлеността, e.in автомобилната промишленост, машиностроенето и приложна техника, хидравлика и пневматика, уреди за измерване и управление, както и химикали, корабостроене, електротехника и хранително-вкусовата промишленост. Скоби за тръби, изработени от висококачествени материали.В продължение На много години те са доказали своята безопасност, издръжливост и способност да издържат на екстремни условия на затягане.Спецификация : Име на продукта : Скоба за тръба Диаметър на захващане : 14 мм / 0,55 инча Диаметър монтажни отвори : 6 мм / 0,24 инча Ширина на лентата : 15 мм / 0.6 инча Тегло : 144 грама Основен цвят : сребрист тон, черен Материал : поцинкована, метал, гума съдържание на Пакета : 10 бр. x Скоба за тръба Описание на испански език Диаметър 14 мм, направен под формата на цинков плоча, скоба за тръба за рязане на кабел 10 бр., изработени като украшения туберии, арнезы за кабели, туберии за защита на кабели, мангеры и кабели.Es ampliamente utilizado en embarcaciones o vehículos marinos, parabrisas, automóviles, televisores y hogares, etc.Seguro, duradero capaz.Fácil de torcer, doblar, manipular cuando se instala.Hecho de material de goma de metal chapado en цинк.

Подробности

Подобни продукти в категория