• Новинка
BIUDECO Родословни С Кристали, Щипки за Коса, Метални Ключалки-Нокти, Детски Щипки за коса, Щипки за коса под формата на Рибено Опашката, Детски Щипки за коса, Рафтинг, П?

BIUDECO Родословни С Кристали, Щипки за Коса, Метални Ключалки-Нокти, Детски Щипки за коса, Щипки за коса под формата на Рибено

BGN 2.00
Налично
Налично

Щипки за коса за момичета : Вие ще бъдете привлекателни в тълпата, блясък, ще ви направят по-елегантна на партитоЩипки за коса за момичета : Подходящи за партита, костюмирани балове, участия, годишнини, срещи и много други, можете да направите по-различни прически.Шнола за коса : Шнола-нокът за коса много лесно и удобно държи на косата си във всяко положение през целия ден.Аксесоари за коса за момиченца : подходящ размер за жени, момичета и юноши, той може да се задържи и декориране на вашата коса.Скоби за нокти : Може да даде малко на новост на дрехите, лесно и просто да се направи нежна прическа.Списък на пакетите 1 x шнола за коса Характеристики -Материал : сплав, перли прости щипки за коса - Шнола за коса много лесно и удобно държи на косата си във всяко положение през целия ден. - Метална заколку-нокът можете да дадете на приятелите си, те ще бъдат щастливи по когтям за коса. - Нежен дизайн стил, подчертават външния си вид, ще ви направи по-очарователна и елегантна метална заколкой за коса.16 X0 щипки за коса. -Цвят : както е показано плюшени щипки за коса-Подходящи за партита, костюмирани балове, участия, годишнини, срещи и много други, можете да направите повече различни прически за момичета, аксесоари за коса. - Шнола за коса шикарна на външен вид и лесно се комбинира с други аксесоари за коса и повечето от цветове на косата.Описание на продукта Шнола за коса за момичета Тя може да помогне на момичетата подредени прическа и да играе декоративна роля, давайки им по-сладък и красив външен вид. нокти за коса за момичета Тя се различава фина обработка, внимание към детайла и добър декоративен ефект. метални фиби за коса-Шнола за коса "рибя опашка" е стилен и атрактивен външен вид. фиби-нокти за момичета-това е много практичен аксесоар за коса.

Подробности

Подобни продукти в категория