• Новинка
Коледни Светлини COTOUXKER, 50 Led 16-подножието на Коледните осветителни Тела За Украса на Помещения САМ Зелени Телена Гирлянди за Двор Коледно Дърво за Украса на Сватбен?

Коледни Светлини COTOUXKER, 50 Led 16-подножието на Коледните осветителни Тела За Украса на Помещения САМ Зелени Телена Гирлянди

BGN 0.67
Налично
Налично

【Коледни светлини : 】 Коледна украса стават по-лесно с помощта на led коледни гирлянди C6 с ягодиТези коледни светлини C6 са идеални за Коледа, сватби, партита или други празнични поводи. Те ще донесат на празничната атмосфера във вашия дом. 【Идеалното бижу за помещения : 】 Тези led коледни светлини са червено, жълто, зелено, синьо цветове, създавайки за вас цветни искрящееся блясък.Тези енергийно ефективни led лампи са с диаметър 0,75 инча и височина 1,125 инча и равномерно са разположени на разстояние 4 см един от друг на зеления проводник.Те са перфектното решение за вашата коледна елха, полицата рафтове, парапети, прозорци / врати, ограда и вътрешен двор. 【Енергоспестяващи led крушки : 】 50 на високоефективни led лампи са безвредни за околната среда, остават хладен на допир и намаляване на консумацията на енергия.Работи с 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта) в батарейном на отделението, която позволява лесно и удобно да го поставите навсякъде, където искате да украсят елха с гирлянди. 【8 режима на осветление : 】 Прекрасни режими на осветление, включително комбинирано, волнообразное, последователно, бачкане glo, гони / светкавица, бавно отслабване, трептене / светкавица и постоянно включване; Много възможности за задоволяване на различни нужди.Както и различни светлинни ефекти се управлява с един бутон на батарейном отсек, което опростява управлението на коледни гирлянди. 【Сигурност и дълготрайност : 】 Здрава конструкция го прави здрав и силен, му е лесно да се повреди и се съхранява при ниска температура, след дълги часове използване.Светодиодите са изработени от много устойчив на опън и енергийно ефективно материал, което ви позволява да спестите до 80% енергия в сравнение с традиционните лампи с нажежаема жичка.Коледни гирлянди C6 красива украса за вашата дневна, общи спални и галерии.Също така е подходящ за рождени дни, сватби, партита.

Подробности

Color:
Multicolor(Red, Green, Yellow,Blue)

Подобни продукти в категория