• Новинка
PATKAW 2 бр. Бял Преносима Вода За Пътуване, Куче, Котка, Пиене, Туризъм, Здрава и Купа за Пиене, Купа за Разходки на Открито, Пластмасова с Бутилка за Пиене, Чаша за Голем?

PATKAW 2 бр. Бял Преносима Вода За Пътуване, Куче, Котка, Пиене, Туризъм, Здрава и Купа за Пиене, Купа за Разходки на Открито, Пластмасова

BGN 1.67
Налично
Налично

Градинска бутилка за кученца : лесно можете да почистите с неяПиенето за кучета при пътуване : за дома, разходки, на улицата и т., Бутилка за пътуване за кученца.Опаковка за поливане на кучета в пътя : да е изработена от материали, много здрави и леки.Преносима пиенето за кучета : Сгъваема конструкция с изискан детайл я прави практична, лесно можете да го носите със себе си.Преносима пиенето за кученца : за дома, разходки, на улицата и т. Предпоставка включва 1 х пиенето Характеристики-за дома, разходки, на улицата и т. -лесно Можете да си миете с нея-тя има добър ефект запечатване. - Цвят : бял - Материал : пластмаса - Сгъваема конструкция с изискан детайл прави практична, лесно можете да го носите със себе си - Размер : около 20,8x7,5x7,5 см/ 8,19x2,95x2,95 инча - Произведен от материал, издръжлив и лесен.Описание на продукта преносим пиенето за кученца Прост дизайн с изящни детайли, като я прави практична, вашият домашен любимец да се радва на лесно времето на пиене.градинска бутилка за кученца за котка или куче и др.travel пиенето за кучета С този държач може да се пие на своя домашен любимец по всяко време и на всяко място. диспенсер за поилки за кучета в движение Е пияч, изработена от трайни и безопасни материали. преносима пиенето за кучета, вие ще откриете, че тя ще ви помага много.

Подробности

Подобни продукти в категория