• Новинка
5 Опаковки Неонова светлинна лента EL Тел, 9,8 фута, направи си сам, Гъвкав Неон EL Тел, Костюм за Табели, Светещи Комплект за Halloween, Коледно парти, Празник, Кръчмата, Укра?

5 Опаковки Неонова светлинна лента EL Тел, 9,8 фута, направи си сам, Гъвкав Неон EL Тел, Костюм за Табели, Светещи Комплект за Halloween,

BGN 13.33
Налично
Налично

ЧУДЕСЕН лампа за парти в чест на Хелоуин : Вие ще получите 5 опаковки неонови лампи el wire, оборудвани с батарейными отделения (батерия в комплекта не са включени) лампа в 5 различни цвята, който лесно може да отговарят на вашите различни нужди в дизайнаГЪВКАВИ и режущиеся : Тези неонови струнни инструменти осветителни тела, са изработени от качествена пластмаса, безопасно и надеждно, трайно и лесно, гъвкаво и тънка, лесно се огъват във всяка желаната форма, може да нарежете на всякаква дължина и се използва в продължение на дълго време.Контролер на батерията 3 РЕЖИМА на работа : Непрекъснат включването на / бърза светкавица / бавно светкавица, може лесно да превключите в режим с натискане на бутон.Диаметър е приблизително 2,3 мм, а дължината на тел - 3 м (9,8 фута).Подходящите СЛУЧАИ : хладно осветление, светещи играчки със собствените си ръце, дрехи със светкавица, уличен градински светлина, неонова реклама, осветление на автомобила и бар.Чудесен САМ за кола, партита, къмпинг, декориране на бар на Хелоуин и Коледа, украса на рокли за cosplay, и така нататък.Осветите живота си и се забавлявайте!. 100% Удовлетворенный услуги : Ние обещаваме да ви осигури 24-часово онлайн услуги, безплатни рекламации и борси.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да се направи това е правилно!. - Излъчва светлина по цялата си дължина, цветни и мека светлина може да се използва както през деня, така и през нощта. - Лесно да се огъват, вързани на възел, се нарязва и се свързва, без това да повлияе на яркостта. - Лесен за използване, могат да бъдат закрепени на повърхността с помощта на самозалепваща се лента, игли, цианоакрилатного лепило, тел кухненски ръкавици и т. - 5 х EL тел light. - 5 батарейных елементи (батерии в комплекта не са включени). - Забележка : Почти тиха технология.

Подробности

Подобни продукти в категория