• Новинка
Лейси Покривка, ръчно изработени YQ Park, свързани на една кука. Реколта шапките с диаманти ръчно изработени, свързани на една кука. Продълговата размер 24 инча Х 24 инча.

Лейси Покривка, ръчно изработени YQ Park, свързани на една кука. Реколта шапките с диаманти ръчно изработени, свързани на една кука.

BGN 3.00
Налично
Налично

Полиестер, дантели Размер : 24x24 инча (60х60 см).Покривка на една кука от полиестер с пискюли.Лесна поддръжка : Машинно пране със студена деликатност, покривката трябва да се постави в пакет за дрехи, а след това внимателно се изпират в пералня в рамките на не повече от 30 минути.най-добре се перат на ръка; не се избелва; лежеше неподвижно, за да изсъхне.Покривката е подходящ за вътрешен двор, градини, кухня, трапезарията и семейната стая.Украса на масата с атрактивен стегнат дизайн придава свежест на всяко помещение.Полиестер, дантели. Размер : 24x24 инча (60х60 см).Покривка на една кука от полиестер с пискюли.Лесна поддръжка : Машинно пране със студена деликатност, покривката трябва да се постави в пакет за дрехи, а след това внимателно се изпират в пералня в рамките на не повече от 30 минути.най-добре се перат на ръка; не се избелва; лежеше неподвижно, за да изсъхне.Покривката е подходящ за вътрешен двор, градини, кухня, трапезарията и семейната стая.Украса на масата с атрактивен стегнат дизайн придава свежест на всяко помещение.Как да изберете покривка за подходящия размер за хранене на масата : Дължина покривки = Дължина на масата + 16"~24"(40 ~ 60 см) Широчина покривки = Ширина на масата + 16"~24"(40 ~ 60 см) на всеки край пада на около 8 "~ 12" (20 ~ 30 см) За чаено масата : Дължина-покривки = дължина на масата + 8"~16"(20~40 см) Широчина покривки = Ширина на масата + 8"~16"(20~40 см) всеки край пада с около 4 "~ 8" (10 ~ 20 см) Съвети : Моля измерете размерите на плота на дължина, ширина, преди покупка покривки за маса; Моля се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, и изображението може да не отразява действителния цвят се дължи на друг дисплея на монитора и светлинния ефект Тази покривка е идеалният фон за сервиране на храна за семейството и гостите, или сама по себе си е красив акцент във вашата ежедневна декор трапезария.Съхранявайте бюрото си в чистота.

Подробности

Подобни продукти в категория