• Новинка
Мраморна Покривка Кръгла Покривка От 60 Сантиметра Миещи Покривки Модерна Покривка За Домашни Партита Празнична Вечеря с Трапезария и Кухня Декор Покривки за Кръг?

Мраморна Покривка Кръгла Покривка От 60 Сантиметра Миещи Покривки Модерна Покривка За Домашни Партита Празнична Вечеря с

BGN 3.49
Налично
Налично

【Размер покривки】 : 1 Кръгла покривка от 60 сантиметра в плътно прилепналиСтандартна маса, изчислена за 4-6 души.Благодарение на идеалното размер на Покривката добре се съчетава с вашето бюро, допълват вашия маса за хранене. 【Материал кръгли покривки】 : Покривка е изработена от полиестерна тъкан, водоустойчив кръгла покривка е мека на допир, не се колебае, може да се пере без избледняване.Той е икономичен, е трайна и многоразов Както за вътрешно, така и за външна употреба.Ще се превърне в Център на внимание в кухнята Или Празничната маса.Мотиви изглеждат Просто Зашеметяващо. 【Богат на функции кръгла покривка】 : Идеална покривка е подходяща за защита и декорация на масата за хранене.Той може лесно да защити Вашата маса и мебели от драскотини, но също така и дава на бюрото на нов вид.Може да се използва като празнична покривка, подходяща за всякакви вечери в помещения и на открито, като Забавления, партита, пикници, ресторанти и кафенета.Покривката Практична и красива, тя ще направи Вашата трапеза приятно, придава Чар на Вашия дом. 【Чудесен подарък 】 : Тези покривки за кръгли маси - перфектен подарък за нов дом или до празника и така нататък. Покривка за журнального маса - чудесен подарък за мама, баба, най-добрата приятелка, съпруга, дъщеря, сестра, леля, закон и много други.Кръгла капачка за часа, в който е подходящ за вечери, сватби, пикници, барбекю, коктейли, партита, ресторанти, всеки ден.Страхотна покривка за ежедневна употреба в общепите, на почивка, за специални поводи, за бранчей, коктейли, душ на закрито и на открито. 【Лесен за】 : Малка кръгла покривка Може да се пере ръчно или машинно измиване със студена вода отделно, без свиване, пере при стайна температура, да не се избелва, да не правят слънчеви бани и се глади при ниска температура.Нашата Покривка Непромокаема, Устойчива на избледняване, образуване на петна и не се колебае.Просто дръж Го да Изсъхне над вратата, Той Много Бързо Изсъхва и не се колебае.Покривки за маси, покривки от полиэстеровой тъкан, настолна пътека за кухня, Трапезария, мероприятия, Вечерни Декорация на дома, Аксесоари за плотове. ➤ за нас : Ние се стремим да помогне на клиентите да се подобри качеството на живот.Надяваме се да се Въведе Нова Пъстра Живот Във все по-голям брой семейства.

Подробности

Material:
100% Polyester
Tablecloth Size:
60 Inch Round(152 Cm), Seats 4-6 People
Table Cloth Shape:
Round
Package Included:
1 X Round Tablecloth
★table Cloth Features:
1. This Round Table Cloth Is,Wrinkle-Free,And Stain-Resistant Making It Perfect For Any Occasion,Versatile Round-Shaped Table Cloth Fits Most Large Folding Buffet Tables,Outdoor Picnic Tables,Dining Room,Patio, Gardens,Kitchen Tables,Etc.:
2. Tablecloth Bright Vibrant Color,Holiday Table Decorations Match Your Or,Kitchen Dining Room Event Party Dinner Party Holiday Home Decor.:
❃wash Care Instructions:
1.Hand Wash Best,Machine Wash In A Gentle Cycle With A Neutral Detergent,Tumble Dry Low,Iron On Permanent Press.:
2.Avoid Soaking For A Long Time,Avoid Prolonged Exposure In The Sun, Put It In The Ventilated Place To Dry.:
3.Due To Monitor Differences,Actual Color May Vary Slightly From What Appears On Your Monitor'S Display.This Will Not Affect Daily Use.:
4.Due To Manual Measurement,Please Allow An Error Of 1-3 Cm.:
★beautiful Holiday Kitchen Decor, Beautiful Life.Table Cloth A Good Choice. :

Подобни продукти в категория