• Новинка
Haiqings Двойна Купа със защита от преливане, Нескользящая Купа за кучета, Купа за вода за домашни любимци от неръждаема стомана (сив) yubin1993 (Сив цвят)

Haiqings Двойна Купа със защита от преливане, Нескользящая Купа за кучета, Купа за вода за домашни любимци от неръждаема стомана (сив)

BGN 1.67
Налично
Налично

Размер : 28,5 * 20,5 * 21 виж Предимства : висока якост и устойчивост на надраскванеМатериал : Тази купа за домашни любимци са изработени от пластмаса. Употреба : Купа за домашни лека, устойчива на пода, му е трудно да се движат.Различни цветове са идеални за кучета като мисок за вода и храна, те са лесно разпознаваеми.Сценарий : Тази купа е подходяща за отглеждане на малки кученца и котенца в домашни условия, може да се пият и се хранят с домашни любимци и лесен за почистване.Поради различни светлинни ефекти и на околната среда, настройки на яркостта на дисплея и т., цвят действителното продукта може да се различават малко, моля, обърнете се към самия продукт. Що се отнася до размер, моля, имайте предвид разликата в 1-3 см от ръчно измерване, благодаря за разбирането! детайл : 1 непроливаемая купа за вода за домашни любимци Характеристики : 1. Добра температурна устойчивост, която лесно сломать2. Защита на околната среда, нетоксичен и безопасен за използване. Добре проетирани купи улесняват яде домашни любимци Забележка : 1. Заради проблеми с осветлението може да има някои разлики в цвета между получените стоки и изображением2. Не поставяйте стоки, които могат да предизвикат корозия продукти след Гаранционно обслужване : Ако имате някакви коментари или предложения за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.За получаване на допълнителни продукти, моля, вижте "yubin1993", ние ще ви служи от сърце!.

Подробности

Подобни продукти в категория