• Новинка
Крепежни винтове за телевизор Комплект оборудване за TCL Hisense Крепежни винтове за телевизор Комплект с държач на дистанционното управление, включва винтове за теле?

Крепежни винтове за телевизор Комплект оборудване за TCL Hisense Крепежни винтове за телевизор Комплект с държач на дистанционното управление,

BGN 0.67
Налично
Налично

【С притежателя на дистанционното управление】 - В комплект с винтове за закрепване на телевизора е включен черен държач на дистанционното управление от този момент никога не си губи дистанционно управление!Дръжте дистанционното управление подготвени за работа с помощта на нашите удобни стена на притежателя за дистанционно управление или прикроватного на притежателя на дистанционното управление.Или прикрепени към страничната или задната част на телевизора качествено лепило. 【Всичко в една опаковка】- В този комплект крепежни винтове за закрепване на телевизора се включват всички данни, необходими за монтаж на телевизора на щанда.В комплекта са включени винтове M4, M5, M6 и M8, уплътнения и шайби за монтиране на стена на телевизията TCL Hisense. 【Пестите време】 - Винтове за закрепване на телевизора са лесни за използване и улесняват монтаж на телевизора.Разходи за походи в магазин за битова техника, за да купи винтове за вашия телевизор. -【Здрав】- В този комплект винтове за телевизор TCL Hisense Roku TV се предлагат солидни винтове, устойчиви на почистване и предназначени за това, за да издържи тежестта на телевизора. -【Осъществяване списък】- 1 комплект на универсални болтове за закрепване на телевизора TCL Hisense TV, 1 държач на дистанционното управление. 【С притежателя на дистанционното управление】 - В комплект с винтове за закрепване на телевизора е включен черен държач на дистанционното управление. от този момент никога не си губи дистанционно управление!Дръжте дистанционното управление подготвени за работа с помощта на нашите удобни стена на притежателя за дистанционно управление или прикроватного на притежателя на дистанционното управление.Или прикрепени към страничната или задната част на телевизора качествено лепило. 【Всичко в една опаковка】- В този комплект крепежни винтове за закрепване на телевизора се включват всички данни, необходими за монтаж на телевизора на щанда.В комплекта са включени винтове M4, M5, M6 и M8, уплътнения и шайби за монтиране на стена на телевизията TCL Hisense. 【Пестите време】 - Винтове за закрепване на телевизора са лесни за използване и улесняват монтаж на телевизора.Разходи за походи в магазин за битова техника, за да купи винтове за вашия телевизор. -【Здрав】- В този комплект винтове за телевизор TCL Hisense Roku TV се предлагат солидни винтове, устойчиви на почистване и предназначени за това, за да издържи тежестта на телевизора. -【Осъществяване списък】- 1 комплект на универсални болтове за закрепване на телевизора TCL Hisense TV, 1 държач на дистанционното управление.

Подробности

Подобни продукти в категория