• Новинка
Калъф за часа Chofit, съвместим с Amazfit Bip 3/Bip 3 Pro, Водоустойчива, Ултра-здрав Защитен калъф с закалено стъкло за Amazfit Bip 3/Bip 3 Pro (черно, синьо и ясно)

Калъф за часа Chofit, съвместим с Amazfit Bip 3/Bip 3 Pro, Водоустойчива, Ултра-здрав Защитен калъф с закалено стъкло за Amazfit Bip

BGN 0.67
Налично
Налично

❤ Съвместими модели > > > Този корпус часа е съвместим с Amazfit Bip 3 /Bip 3 ProНе е за друг модел.Моля, проверете размера часа преди да поръчате. ❤ Актуализиран дизайн > > > Издръжлив корпус за КОМПЮТЪР, вграден в защитен филм от фин HD-прозрачно закалено стъкло, напълно затваря екран и край.Всичко около защитава часовника от надраскване, удари и случайни капки. ❤ Лесна инсталация и отнемане на > > > Точен силует и висококачествен лъскав материал от КОМПЮТЪР улеснява инсталирането и премахването защитно фолио за екрана часа и не е нужно да стреля каишка за часовник. ❤ Конструкция с пълна защита на 360 градуса > > > Нашият калъф за часа напълно се затваря предната част и извити ръбове часа, като осигурява пълна защита на вашите часа от прах, пръстови отпечатъци, надраскване, падане или удар в земята. ❤ Полезни съвети> > > При извършването на този слой, преди да се приложи проверете екран под стикер за пукнатини, драскотини и други наранявания.Ако установите някакви драскотини/ пукнатини/ щети, моля, не се колебайте да се свържете с нас директно.Характеристики : Този защитен калъф е съвместим само със смарт часовник Amazfit Bip 3.Точни деколтета са напълно подходящи за вашите границите, лесен достъп до всички контроли.Калъф от TPU улеснява инсталацията.Силиконов калъф затваря ръб на корпуса часа, осигуряване на ефективна защита на вашите умни часа от драскотини, падания и удари. 6 цвята за избор, много лесно се побира и се отстранява.Предоставят по-голям избор за това, за да се обличаш си ръчен часовник в зависимост от настроението ви и дрехи в ежедневието си.Параметри : Съвместими модели : съвместим с Amazfit Bip 3 Тегло : 7 грама Цвят : черен, син, зелен, розов, прозрачен, бял пакет включва : 6 бр. * Силиконов калъф Chofit е съвместим с екипа на Amazfit Bip 3 Всички стоки Chofit са били изследвани един по един, преди да изпратите на склад, моля, бъдете сигурни и се насладете на пазаруване.

Подробности

Подобни продукти в категория