• Новинка
Пиратски Сандък с орехи, играчка, Ковчег за съкровище, Подпори за партита, съкровище, Класическа дървена кутия (Цвят: A, Размер: 14,00X13,20X10,40 см)

Пиратски Сандък с орехи, играчка, Ковчег за съкровище, Подпори за партита, съкровище, Класическа дървена кутия (Цвят: A, Размер: 14,00X13,20X10,40

BGN 27.66
Налично
Налично

Изработен е от пластмаса, достатъчно устойчив за продължителна употреба васПодходящ за пиратски тематични партита, детски тържества и т. Това е добър подпори за партита. Подходящ за използване като декоративни кутии или за съхранение на сувенири, малки аксесоари, предмети с колекционерска стойност, и т. Изключителна изработка гарантира тяхната издръжливост и популярност.Това ще ви даде добър опит.Споделете с приятели, които имат деца, защото с тях се забавляват.Това е много хареса.Изработен е от пластмаса, достатъчно устойчив за продължителна употреба вас.Подходящ за пиратски тематични партита, детски тържества и т. Това е добър подпори за партита. Подходящ за използване като декоративни кутии или за съхранение на сувенири, малки аксесоари, предмети с колекционерска стойност, и т. Изключителна изработка гарантира тяхната издръжливост и популярност.Това ще ви даде добър опит.Споделете с приятели, които имат деца, защото с тях се забавляват.Това е много хареса.Характеристика : е Изработен от пластмасови материали, достатъчно устойчив за продължителна употреба за вас.Подходящ за пиратски тематични партита, детски тържества и т. Това е добър подпори за партита. Подходящ за използване като декоративни кутии или за съхранение на сувенири, малки аксесоари, предмети с колекционерска стойност, и т. Изключителна изработка гарантира тяхната издръжливост и популярност.Това ще ви даде добър опит.Споделете с приятели, които имат деца, защото с тях се забавляват.Това е много хареса.Материал : Пластикразмер : 14,00 X13,20 X10,40 см/5,50 X5,19 X4,09 инча.Цвят : съдържание на Пакета : 1 х кутия за съхранение, Само на горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени.Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж.

Подробности

Подобни продукти в категория