• Новинка
NA 42-Подножието Струнни светлини с Лози, Работещи на батерии, 6 БРОЯ от 7 Метра. Изкуствена Лоза Бръшлян 100 Led осветителни Тела от Лозя, 8 Режими, осветителни Тела от Бръ?

NA 42-Подножието Струнни светлини с Лози, Работещи на батерии, 6 БРОЯ от 7 Метра. Изкуствена Лоза Бръшлян 100 Led осветителни

BGN 8.66
Налично
Налично

? Идеален набор от сезонен декор : 42 ft 100 led гирлянди от бръшлян предпоставка включва 6 нишки изкуствени насаждения, дължината на всеки бръшлян около 7 фута, само 42 метраРазмера на листа е около 1,38 ~ 1,77 инча, и на всяка лозата около 80 листа за украса на стаята. ? Ярки ефекти : Водоустойчив корпус на батерията IPX68, с дистанционно управление. В тази гирлянде christmas fairy светлини на разположение 8 режима на осветление : 1. Комбиниран (цикличен режим 2-7), 2. волнообразное 3. последователно 4. преследване и светкавица 6. бавното затихване 7. блясък и светкавица 8. постоянното включване на Блока за управление : за да работи тази лозя необходими са 3 батерии тип АА. ? Широко приложение : Подвесная венец от изкуствени насаждения - идеалният избор за вътрешна и външна декорация, приятни аксесоари за общежития, прозорци, дневна, тераса, коридор, веранда, тераси, беседки, коридор, парапети, павилион, ограда, палатки, рафтове, на хотел, на партито по повод рожден ден, партита, барбекю, бала, дискотека, бистро, кръчма, кафене или офис.Това е един икономичен и лесен начин да се даде на продукт естествеността и яркост. ? Лекота на инсталиране : Тези изкуствени бръшлян леки, меки и твърди, те могат да се сгъват или да се реже по желание.Можете да ги закрепете с помощта на кабелни основи, ленти, канцеларски материали, копчета, лепило-стопи и т. или просто приключи директно.Изкуствени лозя може да се направи с ръцете си на всяка форма, за да украсят вашето пространство.Това е нормално, че от вашите изкуствени насаждения от бръшлян, които дълго време са били съхранявани в една затворена кутия, ще излъчват неприятна миризма, разархивирайте и поставете на сухо публично място, за да се за известно време да се отървем от миризма на пластмаса. ? Блок за управление : необходими са 3 батерии тип AA и дистанционното управление за управление на тези лампи vine, 8 къдрава дупки за захващане за завинтване, довършителни или пластмасови завязок, многократно натискане на бутона mode за включване, изключване или превключване на желания режим на работа.

Подробности

Подобни продукти в категория