• Новинка
Кофа за боклук LODLY, Интелигентно Сензорно Кофа за Боклук Настолен Малък Прекрасен Мини-Вятърна Кошница Кофа Малко (Цвят: бял)

Кофа за боклук LODLY, Интелигентно Сензорно Кофа за Боклук Настолен Малък Прекрасен Мини-Вятърна Кошница Кофа Малко (Цвят: бял)

BGN 2.33
Налично
Налично

✘Е удобно кошче за боклук, защото не е нужно да се притеснявате за това, за да отворите капака, дори когато сте пълни ръце ❥ Защита от пръски и предотвратяване на вреди, причинени от продукти с влага. ❥Бесконтактное кухненско кофа за боклук бе обработена пластмаса, така че е издръжлив и има гладка повърхност.което го прави много удобен за почистване на боклук на резервоара с датчик за движение с капак, това ще ви спести много време. ❥Размер и стил позволяват използването на буркана на най-различни места из дома; идеален за домашния офис, спални, работилници, дупки и всякакви други помещения, където се изисква декоративна кошница за боклук. ❥ Лесно грижа - измийте с мека вода със сапун и вода или използвайте мека влажна кърпа, задължително подсушете напълно. ✘Е удобно кошче за боклук, защото не е нужно да се притеснявате за това, за да отворите капака, дори когато сте пълни ръце. ❥ Защита от пръски и предотвратяване на вреди, причинени от продукти с влага. ❥Бесконтактное кухненско кофа за боклук бе обработена пластмаса, така че е издръжлив и има гладка повърхност.което го прави много удобен за почистване на боклук на резервоара с датчик за движение с капак, това ще ви спести много време. ❥Размер и стил позволяват използването на буркана на най-различни места из дома; идеален за домашния офис, спални, работилници, дупки и всякакви други помещения, където се изисква декоративна кошница за боклук. ❥ Лесно грижа - измийте с мека вода със сапун и вода или използвайте мека влажна кърпа, задължително подсушете напълно.Материал : Функция за съхраняване, отваряне и затваряне на кофи, функция за измиване, която можете да използвате у дома.

Подробности

Подобни продукти в категория