• Новинка
Камера за Сигурност с крушка VAKATAKA 2,4 G, Градинска Камера за сигурност с Розетка, Светлинна Камера за домашно охранителна камера с функция за разпознаване на движени?

Камера за Сигурност с крушка VAKATAKA 2,4 G, Градинска Камера за сигурност с Розетка, Светлинна Камера за домашно охранителна камера с функция

BGN 1.67
Налично
Налично

【Бърза настройка и отдалечен достъп】 Не изисква пробиване и интернет, достатъчно винт крушка охранителна камера в гнездо на лампата (110 ~ 240v), след това се свържете към Wi-Fi На 2,4 G за използванеПросто изтеглете приложението ICSEE на своя мобилен телефон (Android / i OS), след което вие ще можете да преглеждате съдържанието на мониторинг в реално време. 【1080 P FHD и цветно нощно виждане】 Безжична камера за сигурност на светлина може да ви предостави супер ясни изображения и видеоклипове в радиус от 60 метра.Вградени 4 инфрачервени фенер и 4 бели фенер, които могат да упражняват свободно превключване между дневен визия за нощно виждане и цветен нощно виждане.Можете да видите ясни изображения, дори и в най-тъмни условия. 【Откриване на движение и предупреждения за ПРИЛОЖЕНИЯ】Камера за сигурност lightbulb има много чувствителен датчик за движение за откриване на движещи се обекти.Когато камерата за наблюдение на 360 ° открива движение, тя ще запише на него и ще ви уведоми чрез приложение ICSEE. 【Двустранен разговор и обхват 360 °】 Безжична камера за сигурност с вграден високоговорител и микрофон ви позволява да комуникирате със семейството или домашните животни по всяко време и на всяко място, чрез приложението. завъртане на 355 ° хоризонтално и 95 ° вертикално осигурява липсата на слепи зони и прави вашето семейство и децата са по-безопасни. 【Безопасно съхранение и мултиплейър достъп】Помещение lightbulb поддържа SD-картата (макс. 128 Gb в комплекта не са включени) или услугата AWS Cloud safety storage service.Когато камерата за видеонаблюдение lightbulb настроен на запис в режим 24/7, тя автоматично ще запази видео.Това позволява на много потребители да получат достъп до съдържание за наблюдение едновременно.Просто го поставете в изхода за захранване (110 ~ 240v), никакви други операции не се изисква. след като камерата установи движението на обекта, тя ще запише движат изображение и ще ви чрез заявление.Вграден микрофон и говорител, камера с крушка позволяват да комуникирате с вашите посетителите в реално време.Поддържа Micro SD карта (МАКС. 128 Грама не е включен в комплекта) или облачное склад.Можете да настроите запис в режим 24/7 в приложение Cloud Eye, то автоматично ще запази видео.Вградени 4 IR-led и 4 бели светодиода позволяват свободно да превключвате между инфрачервения и цветен нощно виждане и видя ясни изображения, дори и през нощта.

Подробности

Подобни продукти в категория