• Новинка
Gregspol Оод Каменна Урна от Естествен Оникс от Лилия Кала, Урна за Кремационного Праха за Паметника за Възрастни (Кала)

Gregspol Оод Каменна Урна от Естествен Оникс от Лилия Кала, Урна за Кремационного Праха за Паметника за Възрастни (Кала)

BGN 3.00
Налично
Налично

Красива каменна ковчег за прах от естествен оникс Подходящ за демонстрации във всеки дом, среда, на открито и на погребението. Размер : 27 см (В) х 23 см. (Г) Размер : 10,6 "(В) х 9" (Г). Обем 4,8 литра (292,9 куб.Подходящ за теглото на тялото до около 292 килограма - 132 кг или по-малко.Красива каменна ковчег за прах от естествен оникс. Подходящ за демонстрации във всеки дом, среда, на открито и на погребението. Размер : 27 см (В) х 23 см. (Г) Размер : 10,6 "(В) х 9" (Г). Обем 4,8 литра (292,9 куб.Подходящ за теглото на тялото до около 292 килограма - 132 кг или по-малко.Камъкът е естествен оникс на изключително траен и може да предава издръжливост и сила.Елегантен урна от естествен камък оникс с малка роза проявит уважение, независимо от това, выставите дали сте у дома, на възпоменателна служба или да реши да погребе тази елегантна урна в традиционен сайта.Нашата урна за кремация от естествен камък оникс - това е стандартна урна за възрастни, в която лесно се поставя праха на възрастен човек.Нашата урна от естествен камък оникс изработена от едно парче от подбрано на ръка естествен оникс най-високо качество.Нашите високо квалифицирани майстори създават каменни и мраморни урна за кремация, които са здрави, декоративни и естествено са страхотни.Това е уникален продукт за дълго ще остане знак на любовта си по забележителен начин в продължение на много поколения.Нашите урни от естествен камък формуются и добиват невероятен съдове с единственото мрамор и нюанси във всяка каменна урне за кремация.Нашата урна unique парчета камък оникс се предлага в голяма цветова гама, при запазване на външния вид на естествен камък.Нашата цел е да предоставим на нашите уважавани клиенти продукти само най-високо качество, ние също предлагаме дървени и стоманени Урни, Художествени кошчета за възрастни, стъклена урна за праха, Керамични урни, както и урна за кремация на домашни любимци.

Подробности

Подобни продукти в категория