• Новинка
Забавна Кръг посрещат с Дървена Табела Добре дошли в дома на Наны и татко, Подвесная Дървена Табела, на Селски Главна Входна врата, Веранда, Арт Декор на Стени (B)

Забавна Кръг посрещат с Дървена Табела Добре дошли в дома на Наны и татко, Подвесная Дървена Табела, на Селски Главна Входна врата, Веранда,

BGN 10.66
Налично
Налично

Интересен език : Интересна текстова информация, красив узорчатый дизайн, за да направите тази дървена знак е много подходяща като изискан подаръкИзразете своите най-добри пожелания, благодарност и чувства. 【Перфектен размер】 : Този начален знак е с размери 12 "L × 12 "W". Може да го окачите навсякъде, което искате да декорирате. 【Висококачествени материали и изключителна изработка】 : Декоративна табела е изработена от едно дебело дърво.Осигуряване на привлекателен външен вид без загуба на издръжливост.Декоративна табела на входната врата се предлага с въже, за по-удобно захващане. 【Лекота показване на】 : Тази дървени стенни табела с надпис "Добре дошли на вратата" достатъчно е трайна, както за вътрешна, така и за външна употреба.Можете да го закача директно към дръжката на вратата, стената и да поставите там, където вие искате.Много подходящ подарък за нов дом, детски душ, Коледа, Деня на благодарността, Хелоуин.Това също е чудесен и изискан подарък за всеки мъж. 【Добре подготвени подаръци】 : Вие ще получите 1 штучную дверную закачалка с очарователен модел.Можете да дарите на приятел, като полезен подарък за нов дом, така и добър подарък за приятели, съученици, семейство, колеги и т. Много подходящ подарък за нов дом, детски душ, Коледа, Деня на благодарността, Хелоуин.Интересен език : Интересна текстова информация, красив узорчатый дизайн, за да направите тази дървена знак е много подходяща като изискан подарък.Изразете своите най-добри пожелания, благодарност и чувства. 【Перфектен размер】 : Този начален знак е с размери 12 "L × 12 "W". Може да го окачите навсякъде, което искате да декорирате. 【Висококачествени материали и изключителна изработка】 : Декоративна табела е изработена от едно дебело дърво.Осигуряване на привлекателен външен вид без загуба на издръжливост.Декоративна табела на входната врата се предлага с въже, за по-удобно захващане. 【Лекота показване на】 : Тази дървени стенни табела с надпис "Добре дошли на вратата" достатъчно е трайна, както за вътрешна, така и за външна употреба.Можете да го закача директно към дръжката на вратата, стената и да поставите там, където вие искате.Много подходящ подарък за нов дом, детски душ, Коледа, Деня на благодарността, Хелоуин.Това също е чудесен и изискан подарък за всеки мъж. 【Добре подготвени подаръци】 : Вие ще получите 1 штучную дверную закачалка с очарователен модел.Можете да дарите на приятел, като полезен подарък за нов дом, така и добър подарък за приятели, съученици, семейство, колеги и т.

Подробности

Подобни продукти в категория