• Новинка
Аксесоари за микроскоп C1 - C7 Габарит на Диапозитиви за микроскоп от оптично стъкло, Линийка за наблюдение на мрежата, за да фокусиращ, Лабораторни Консумативи (Цвят:

Аксесоари за микроскоп C1 - C7 Габарит на Диапозитиви за микроскоп от оптично стъкло, Линийка за наблюдение на мрежата, за да фокусиращ,

BGN 45.92
Налично
Налично

Характеристики : ПреносимТеория : Биологичен микроскоп.Характеристики : ПРЕНОСИМ. Коефициент на увеличение : 500 X и по-долу. Диаметър на кмет C2-C7 : 19 мм. Материал : оптично стъкло.Смукателна тръба : Монокуляр, Бинокли, Тринокуляр.Размер кмет C1 : 25 mm x 75 mm x 1,1 мм. на Помещение включва : 1 х микрометър за микроскоп.С добра здравина и стабилност, тънка изработка, стабилна и надеждна производителност, с дълъг срок на служба.Изработен е от висококачествен материал и е различна здравина и трайност.Моля, свържете се директно с нас за получаване на незабавна помощ, ако имате някакви проблеми с нашия продукт, ние ще бъдем много щастливи да ви помогне, и ние сме онлайн за вас 24 часа в денонощието.Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване.

Подробности

Подобни продукти в категория