• Новинка
Пречистване на контактни лещи GPFATTRY, Преносима ултразвукова машина за почистване на контактни лещи, акумулаторна чрез USB, подходящ за меки контактни лещи, твърди ко?

Пречистване на контактни лещи GPFATTRY, Преносима ултразвукова машина за почистване на контактни лещи, акумулаторна чрез USB, подходящ за меки

BGN 13.86
Налично
Налично

【Ултразвуково почистване на】 - Машина за почистване на контактни лещи използва ультразвуковую технология, която създава резонансен ефект чрез висока честота на пулсация за цялостно почистване на всеки ъгъл лещиТой може ефективно премахване на 99,9% от вредните вещества от обектива, без да го уврежда. 【Лесна употреба】- Калъф за контактни лещи има функция за почистване по време на три и пет минути, и можете просто да зададете време за почистване на апарата с натискане на бутон.Не е нужно да се притеснявате за увреждане на лещи по време на прекомерно почистване. 【USB зареждане】- Средство за почистване на контактни лещи идва с USB кабел за зареждане, с помощта на които може да използвате вашия мобилен източник на захранване, лаптоп, etc.to зареждане на машината.След пълно зареждане, използвайте го веднъж на ден, и устройството може да работи до 60 дни. 【Компактен и преносим】 - Преносима машина за почистване на контактни лещи е с размер на 3.38 инча и тегло от само 0,2 паунда, което позволява лесно да го носите в джоба или чантата си, без да се създава допълнително натоварване. 【Качествено обслужване】- Ултразвукова машина за почистване на контактни лещи предоставя гаранция за 180 дни, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа. Забележка : При добавяне на разтвор за грижа за лещи, моля свалете калъф за очила, за да се избегне попадане на течности в устройството и да доведе до неговата повреда. 【Ултразвуково почистване на】 - Машина за почистване на контактни лещи използва ультразвуковую технология, която създава резонансен ефект чрез висока честота на пулсация за цялостно почистване на всеки ъгъл лещи.Той може ефективно премахване на 99,9% от вредните вещества от обектива, без да го уврежда. 【Лесна употреба】- Калъф за контактни лещи има функция за почистване по време на три и пет минути, и можете просто да зададете време за почистване на апарата с натискане на бутон.

Подробности

Подобни продукти в категория