• Новинка
Закрепване за камерата на присоске IFOOTAGE VS-118, Максимална полезен товар от 20 кг, Кола закрепване за камерата, сигурна държат в продължение на 12 часа, резба 3/8 и 1/4, взаи?

Закрепване за камерата на присоске IFOOTAGE VS-118, Максимална полезен товар от 20 кг, Кола закрепване за камерата, сигурна държат в продължение

BGN 2.33
Налично
Налично

⭐【Плътно и сигурно】 : Бутонът за помпа за създаване на вакуум, която осигурява здраво и здрав захват (с продължителност 12 часа) Максимална полезен товар от 20 кг (44 паунда). ⭐【Индикация сигурност】 : Линия за сигурност на помпата показва, поддържа ли той усвояването или не.Проверявайте най-малко на всеки четири часа, осигурявайки сигурността на вашите устройства. ⭐【Анти-изгубен винт】 : Вътрешен крепежный винт с мек покрив 1/4"-20 и 3/8"-16, лесен за употреба и никога не се тревожат за загубата. ⭐【Широка съвместимост】 : закрепване с резба 1/4"-20 и 3/8"-16, съвместими с повечето аксесоари и оборудване за фотография, като магията на arm, жидкостная корона, силна пръчка. ⭐【Се препоръчва】 : Използвайте IFOOTAGE magic arm (търсене код : B09 NVV22 B9 / B09 NVSN3 YW), с помощта на който може да се свърже камери, мобилни телефони и спортни камери, плавно снимки на движението на превозните средства. ⭐【Плътно и сигурно】 : Бутонът за помпа за създаване на вакуум, която осигурява здраво и здрав захват (с продължителност 12 часа). Максимална полезен товар от 20 кг (44 паунда). ⭐【Индикация сигурност】 : Линия за сигурност на помпата показва, поддържа ли той усвояването или не.Проверявайте най-малко на всеки четири часа, осигурявайки сигурността на вашите устройства. ⭐【Анти-изгубен винт】 : Вътрешен крепежный винт с мек покрив 1/4"-20 и 3/8"-16, лесен за употреба и никога не се тревожат за загубата. ⭐【Широка съвместимост】 : закрепване с резба 1/4"-20 и 3/8"-16, съвместими с повечето аксесоари и оборудване за фотография, като магията на arm, жидкостная корона, силна пръчка. ⭐【Се препоръчва】 : Използвайте IFOOTAGE magic arm (търсене код : B09 NVV22 B9 / B09 NVSN3 YW), с помощта на който може да се свърже камери, мобилни телефони и спортни камери, плавно снимки на движението на превозните средства.Автомобилна издънка i Footage Spider Crab VS-118.

Подробности

Подобни продукти в категория