• Новинка
Быстросохнущее Плажна Кърпа от Микрофибър с Принтом Крави XWQWER Без Пясък за Мъже и Жени, Леко Негабаритное Коварен Супер Впитывающее Кърпи за баня За Басейн, Плуван?

Быстросохнущее Плажна Кърпа от Микрофибър с Принтом Крави XWQWER Без Пясък за Мъже и Жени, Леко Негабаритное Коварен Супер

BGN 15.33
Налично
Налично

Размер : 32x52 инча нашите плажни кърпи не съдържат пясък, и да ги поддържат чисти по всяко време.ПЛАТ : 100% микрофибър и здрав влакна кадифе. притежават високо попиваща способност.ИДЕАЛНА за ПЪТУВАНЕ : здрав, мек, дишащ, удобен за переноске и грижи.ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК ЗА ПОЧИВКА : Ако вашите приятели и семейство да се събират на почивка или пътуване, е подходящият избор на подарък.ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Машинно пране без износване, излизане или загуба кърпичка във вода-ниска температура и много бързо съхнене. Нашата плажна кърпа с негабаритной HD-печат, уютно и релаксиращо.Няма избледняване.Прост дизайн, цвят на модела.Издръжлив материал, моющийся и многократна употреба.Удобна, еластична, приятна за кожата и здрава. Кърпи за баня в голям размер, с цел да предоставят на потребителите всички основни средства за подсушаване на косата или тялото в банята. Нашите плажни кърпи-големи хавлии за измиване на леки и голям размер (32 x 52 инча) ви осигуряват достатъчно пространство, покритие и уют за почивка след баня или душ. Изключително абсорбиращи, за да улесни бързо и без усилия изсушаване.Превърнете вашата баня в оазис на комфорт, който подобрява усещането си за след баня, а също и ежедневие, благодарение на една от най-разнообразни предмети от бита.Идеален за басейни, бани, плажа, на закрито, на открито, пътуване, йога или фитнес зала.Какъв е смисълът на Нашите Кърпи?Може да бъде надарен като специален подарък на мъжете на жените приятел на детето момчето децата момчето момичета.Коледа, Деня на благодарността, Хелоуин, Нова година, Ден на бащата, на майката, Ден на Св. Валентин, Сватба, подаръци за рожден Ден.Пратката включва 1 * Плажна кърпа Бележки 1. Моля, не използвайте белина. Моля, използвайте мек почистващ препарат със студена вода. Моля, перете ръчно или машинно измиване в щадящем режим.Do не търкайте силно и да не се допуска попадане на остри предмети и слънчасване.

Подробности

Подобни продукти в категория