• Новинка
3 бр. За съхранение на пшеница Кухненски Штабелированные Чаша, Кутия, Рафтове за изложбата на стоки, Хладилник за яйца, Решетки, които Предпазват от счупване на яйца?

3 бр. За съхранение на пшеница Кухненски Штабелированные Чаша, Кутия, Рафтове за изложбата на стоки, Хладилник за яйца, Решетки,

BGN 3.33
Налично
Налично

Полипропилен и пшеница сламаКУТИЯ за ЯЙЦА за ХЛАДИЛНИК - Произведен от материал за продължителна употреба.ТАВА ЗА ЯЙЦА - МНОГОФУНКЦИОНАЛНА КУТИИ : Нашите празни кутии за яйца, универсални за съхранение на малки инструменти и автомобилни части, бомбочек за вана, шоколадови бонбони, свещи, занаяти и още много други!.СЪХРАНЕНИЕ на великденски яйца - Произведен от материал за продължителна употреба.Организаторите за яйца.КОНТЕЙНЕР за съхранение на пресни яйца-Може да добавяте, спестяват място и съдържа кухненски хладилник чисти и спретнати.ОРГАНАЙЗЕР за яйца - ШТАБЕЛИРУЕМЫЙ : Нашите силни кутии за яйца може да се штабелировать, за да спестите място за съхранение.Издръжлив материал от целулозни влакна гарантира здравина и подкрепа, затова си яйца няма да бъдат смачкани.Осъществяване на списък 1 х стойка за яйца Характеристики - Цвят : случаен цвят. -Може да добавяте, спестяват място и съдържа кухненски хладилник чисти и спретнати. - за хладилници, без специални отделения за яйца. - Произведен от материал за дълъг и трайни употреба. - Материал : полипропилен и пшеница слама. -Това ви позволява да се избегне случайно унищожаване на яйцата. - Размер : около 29 x 19 x 4 виж - Безупречно качество на изработка и с уникален дизайн осигуряват на неговата популярност.Описание на продукта тава за яйца идеален за хладилника, използвайте за яйца. органайзер за яйца от полипропиленови материали, здраво, който предпазва от падане, устойчива на износване и практичен. съхранение на великденски яйца е Лесен за използване и съхранение, може да добавяте, не заемат много място.Контейнер за съхранение на пресни яйца на Този предмет е титуляр за яйца, изработени от висококачествен материал за трайни и практично използване.

Подробности

Подобни продукти в категория