• Новинка
DOITOOL Черни Закачалки, Закачалки Тежки 30шт D-Образни халки За Жартиери D-Образни Халки Якорные Рамки За Картини, Закачалки За Огледала D-Пръстени Якорное Крепежное Пр?

DOITOOL Черни Закачалки, Закачалки Тежки 30шт D-Образни халки За Жартиери D-Образни Халки Якорные Рамки За Картини, Закачалки За Огледала

BGN 4.76
Налично
Налично

Компактен и практичен, лесно се монтира на стенатаИзработен е от висококачествен материал с отлично качество на изработката, здрав и издръжлив.Създаване на допълнително пространство, за да можете да съхранявате това, което ви трябва, за да спестят повече място.Широко приложение. подходящ за окачване на картини, картини с маслени бои, огледала и рамки.Подходящ за захващане на вашите вещи в хола, спалнята, дом, офис и т. Описание Ако търсите професионални и достъпни окачен на куката, след това ви тук.Това е така, защото нашето d-образен пръстен може да отговори на вашите нужди.Изработен е от висококачествен материал, здрав и издръжлив.Отличен за закачане на картини, рамки за картини, огледала и много други.Характеристика - Марка : DOITOOL.- Материал : желязо.- Размер : Около 3.- Изработен е от висококачествен материал с отлично качество на изработката, здрав и издръжлив.- Широко приложение. подходящ за окачване на картини, картини с маслени бои, огледала и рамки.- Създаване на допълнително пространство, за да можете да съхранявате това, което ви трябва, за да спестят повече място.- Компактен и практичен, лесно се монтира на стената.- Подходящ за захващане на вашите вещи в хола, спалнята, дом, офис и т., Опаковка включва 30 x d-образни халки DOITOOL.

Подробности

Подобни продукти в категория