• Новинка
Шиен Фен BOENMO, Преносим Маточната Вентилатор без остриета, която се презарежда чрез USB с Персонален Вентилатор, Охлаждащ Окачен Вентилатор 4000 ма 3,14 (Размер: 4000 mah)

Шиен Фен BOENMO, Преносим Маточната Вентилатор без остриета, която се презарежда чрез USB с Персонален Вентилатор, Охлаждащ

BGN 17.33
Налично
Налично

[По-лесно и по-удобно]-Окачен на шийката на вентилатор след модернизация теглото му е само 8,8 грамаБлагодарение на по-малкия теглото ви ще е по-лесно да го използвате по-дълго време без умора.Охлаждащ окачен вентилатор освобождава ръцете и няма да ти направи нищо. [Сверхшумный и комфортен] -Шум безлопастным вентилатор Hands Free с работата му, е по-малко от 20 децибела и това е достатъчно тихо, за да не пречат на вас.Личен маточната фен е изработен от материал ABS, и той е направен от най-добрият материал, който е по-подходящ, е трайна и сигурна в чорап. [бързо изключване] -Персонален вентилатор с 72 вентилационни отвори и 60 броя на лопатките на вентилатора с турбина, от двете страни и отзад има отвори, които осигуряват ненасочено изход на 360 ° и охлаждане.Шийката на вентилатора е с различни скорости на въртене, за различни нужди. [3-24 часа работа] -Батерии с капацитет от 4000 mah работят 3-24 часа (за различни скорости).Регулиране на съответната скорост на вентилатора, няколко пъти чрез натискане на бутона. [Идеален подарък] -Персонален на шийката на фен подходящ за мъже и жени от всички възрасти.Той може да се използва от възрастни хора, младежи или деца.Той е подходящ за различни сцени, като например работа, офис, дом, училище, кухня, бит, спорт, пътувания и т. Това е идеален подарък. [По-лесно и по-удобно]-Окачен на шийката на вентилатор след модернизация теглото му е само 8,8 грама.Благодарение на по-малкия теглото ви ще е по-лесно да го използвате по-дълго време без умора.Охлаждащ окачен вентилатор освобождава ръцете и няма да ти направи нищо. [Сверхшумный и комфортен] -Шум безлопастным вентилатор Hands Free с работата му, е по-малко от 20 децибела и това е достатъчно тихо, за да не пречат на вас.Личен маточната фен е изработен от материал ABS, и той е направен от най-добрият материал, който е по-подходящ, е трайна и сигурна в чорап. [бързо изключване] -Персонален вентилатор с 72 вентилационни отвори и 60 броя на лопатките на вентилатора с турбина, от двете страни и отзад има отвори, които осигуряват ненасочено изход на 360 ° и охлаждане.

Подробности

Подобни продукти в категория