• Новинка
ZYLEDW Комплекти Играчки дизайнери за апартамент приятели, Модел градивни елементи за стаята на момичетата, Идеи за подаръци, за възрастни или деца на възраст от 6 год?

ZYLEDW Комплекти Играчки дизайнери за апартамент приятели, Модел градивни елементи за стаята на момичетата, Идеи за подаръци, за възрастни

BGN 1.33
Налично
Налично

【Изискани детайли на интериора】 Отворете го и влезте в пълноправен микроскопическую стая, пълна с вълнуващи детайли и елементи, които ще доведат до екстаз на всяко Момиче 【Насладете се на поставяне на】Строителство - това е чудесно занимание заедно със семейството си или с приятели.Това ще улесни вашето зрително-моторна координация, дивергентному мислене, умения за решаване на проблеми, вдъхновява творчеството и развитието на мозъка. 【Отлично Украса и за събиране на】След като приключи инсталацията, той ще се превърне в чудесна украса и ще направите голямо впечатление, ако ще бъде обявен във всяка стая или офис.Освен това, това е една чудесна колекция. 【Въвеждането на продукта】 Определени за изграждане на съвременни помещения се състои от 1220 детайли, лесно монтируемых.Ние предоставяме и подробни инструкции, които можете да следвате стъпка по стъпка, за да го събере.Размер на опаковката опаковката : 2,7 х 8,6 × 6,2 инча.След монтажа : на 4,5 × 7 × 6,4 инча. 【Задоволително следпродажбено обслужване】 Всички тухли се произвеждат автоматично, просеиваются и са тествани машини, което значително намалява броя на липсващите части.Ако имате някакви проблеми с липсващи детайли, ние ще доставим ви резервни части, безплатно. 【Изискани детайли на интериора】 Отворете го и влезте в пълноправен микроскопическую стая, пълна с вълнуващи детайли и елементи, които ще доведат до екстаз на всяко Момиче. 【Насладете се на поставяне на】Строителство - това е чудесно занимание заедно със семейството си или с приятели.Това ще улесни вашето зрително-моторна координация, дивергентному мислене, умения за решаване на проблеми, вдъхновява творчеството и развитието на мозъка. 【Отлично Украса и за събиране на】След като приключи инсталацията, той ще се превърне в чудесна украса и ще направите голямо впечатление, ако ще бъде обявен във всяка стая или офис.Освен това, това е една чудесна колекция. 【Въвеждането на продукта】 Определени за изграждане на съвременни помещения се състои от 1220 детайли, лесно монтируемых.Ние предоставяме и подробни инструкции, които можете да следвате стъпка по стъпка, за да го събере.Размер на опаковката опаковката : 2,7 х 8,6 × 6,2 инча.След монтажа : на 4,5 × 7 × 6,4 инча. 【Задоволително следпродажбено обслужване】 Всички тухли се произвеждат автоматично, просеиваются и са тествани машини, което значително намалява броя на липсващите части.

Подробности

Подобни продукти в категория