• Новинка
Безжична Перекачивающий помпа Mellif за батерията Dewalt 20V Max, Преносим Самовсасывающий помпа, ел. помпа за градина, Джакузи, Резервоар, басейни, изкуствени Езера, Аквари?

Безжична Перекачивающий помпа Mellif за батерията Dewalt 20V Max, Преносим Самовсасывающий помпа, ел. помпа за градина, Джакузи, Резервоар,

BGN 56.66
Налично
Налично

【Безжична водна помпа, захранван с батерии】 Перекачивающий помпа Mellif е съвместим с батерия De Walt 20 V MAX (батерия в комплекта не са включени)Ние се фокусираме върху предоставянето на надеждни инструменти.Можете да спестите пари на акумулатор и зарядно устройство, ако те вече са били преди. 【Самовсасывающий перекачивающий помпа】Благодарение на иновативни самовсасывающему помпа може да се свърже и да работи по-бързо, отколкото когато и да било.Гъвкава paddle и мощна помпа Mellif mini utility перекачивают вода със скорост до 430 литра на час.Максимална височина на натиск : 60 метра, Максимална височина на засмукване : 6 метра, максимален дебит : 430 г/чаена 【Портативен дизайн и широко приложение】 Този многофункционален перекачивающий помпа за батерията Dewalt 20 V Max е уникален портативен дизайн с водоустойчив капак на отделението за батерията.Той се прилага широко за източване на цистерни, резервоари за вода, водни легла, басейни, хидромасажни вани, наводнени участъци, както и за поливане на тревата или градина. 【Качество на материалите и функционалност】 Ръчно перекачивающий на помпата е изработен от висококачествен материал с вход от 1/2 "NPT до 3/4" NH по стандартите на САЩ.Лесно се съхранява и транспортира.Вградени led фенерче с две степени може да превключвате между морското I /100 lm и ниво II /200 lm, можете да го използвате както през деня, така и през нощта. 【Гаранция и обслужване на】 Подмяна на разположение, ако срещнете някакви проблеми с качеството в рамките на 12 месеца.Първо, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси относно продукта.

Подробности

Подобни продукти в категория