• Новинка
Recubay Ножици за грижа за кучетата клас Лукс с матово покритие за левичари, големи ножици за да се грижи за кучета от всички породи, дизайн за професионално грумера. (7 ?

Recubay Ножици за грижа за кучетата клас Лукс с матово покритие за левичари, големи ножици за да се грижи за кучета от всички породи,

BGN 1.67
Налично
Налично

【Извити ножици Lefty 70 инча】 : отлични ножици за грижа за косата за всички породи.Изогнутое острието очертава мека дъга и е идеална за кучета с кръгла форма, или да се използват около лапите и ушите.Само за използването на инфраструктура. 【Високо качествени материали】 : Острието е изработено от японска неръждаема стомана Hitachi 440 C; Уверете се в сериозност, твърдост, гладкост и дълголетие. 【Симетрична дръжка】 : Дръжка ви позволява удобно да задържи ножици, с остриета загибаются както вътре, така и навън. 【Списък на резервни части】 : комплектът включва : 1 * ножици, 1 * кърпа за избърсване, 1 * регулатор, 2 * пръстени за пръстите, 1 * чанта. 【Надеждно сервизно обслужване】 : Ние ви предлагаме продукти на надеждни качество.ако имате някакви въпроси или предложения, моля, свържете се с нас.Ние ще ви предоставим сервизно обслужване, което ще ви направи доволни.

Подробности

Подобни продукти в категория