• Новинка
Чанта за кучешки деликатеси Enkarl, Чанта за кучешки Деликатеси с купата за дресура на малки и Големи кучета, лесно търпи играчки за домашни животни, хляб, лакомства (з?

Чанта за кучешки деликатеси Enkarl, Чанта за кучешки Деликатеси с купата за дресура на малки и Големи кучета, лесно търпи играчки

BGN 7.99
Налично
Налично

[Чанта за домашни любимци Essential Trainning] : Идва със сгъваем купата на домашни животни, голям преден джобТова е идеалната тренировочная чанта за големи и малки кучета.В тези торби могат да се съхраняват много предмети от първа необходимост на домашни животни, което гарантира, че вие и вашият приятел-домашен любимец готови да се забавлявате по всяко време. [По-голям капацитет за съхраняване на вашите неща] : Нашата тренировочная чантата има голямо вътрешно отделение за съхранение на лакомствата за домашни любимци, играчки и много други!Можете също така да съхранявате своите лични вещи, като мобилен телефон, ключовете или портфейла, външна чанта с цип или нетната джоба си.D-образен пръстен също е подходящо за поставяне на чаши за вода или кучешки купички. [Здрав и удобен] : Изработен е от здрав висококачествен полиестер за продължителна употреба.Вграден опаковка торби за боклук ви позволява винаги стой по време на разходка с вашия домашен любимец.Преди си кучето на разходка, спокойни и със спокоен ум!. [3 начина на носене] : Можете да използвате подвижна каишка за носене на кръста, напречно на тялото, като чанта през рамо или просто да прикрепите метална скоба за колана. [Размер на чанта] : Размери чанти за кучета следните 6.5 см, а размерите на кучешки купички представляват 5*3. [Чанта за домашни любимци Essential Trainning] : Идва със сгъваем купата на домашни животни, голям преден джоб.Това е идеалната тренировочная чанта за големи и малки кучета.В тези торби могат да се съхраняват много предмети от първа необходимост на домашни животни, което гарантира, че вие и вашият приятел-домашен любимец готови да се забавлявате по всяко време. [По-голям капацитет за съхраняване на вашите неща] : Нашата тренировочная чантата има голямо вътрешно отделение за съхранение на лакомствата за домашни любимци, играчки и много други!Можете също така да съхранявате своите лични вещи, като мобилен телефон, ключовете или портфейла, външна чанта с цип или нетната джоба си.

Подробности

Подобни продукти в категория