• Новинка
Професионален Опаковка, за да Сметана, Захранващи за Разбиване на Сметана с Алуминиев Държач, Взбиватель за Сметана, Устройство За Приготвяне на Необичайни Десерт?

Професионален Опаковка, за да Сметана, Захранващи за Разбиване на Сметана с Алуминиев Държач, Взбиватель за Сметана, Устройство За Приготвяне

BGN 2.00
Налично
Налично

[Съдържанието на опаковката] : В комплекта са включени взбивалка за сметана, 3 накрайник и капак [Защита на здравето] : Изцяло е изработен от най-добрите в бранша на хранително алуминий, най-висок клас материали в нашия продукт, който гарантира неговата издръжливост на дълги години.Още по-важно, няма изтичане на газ или водянистых сметана. [Вкусни домашно ястие] : Сладолед, наситен шоколад, пикантни пяна, пяна, лате със сметана и т. Пригответе всичко от себе си у дома си, почувствайте се като професионален готвач. [Лесна за употреба и почистване] : Сребърен креманка ще даде на вашите пирогам, кексам, вафлям, напитки и пикантен муссам спомни, професионално изглеждащи стил, всеки от които си. [Обещанията си] : за Да сте сигурни, че сте взели правилното решение да си купя професионален опаковка, за да сметана, ние предлагаме най-качествените материали, най-добрите модни варианти, предлагаме най-добрите информация за спорта за сметана с нашата гаранция.Вашата покупка е абсолютно без риск!Благодаря ви за вашето доверие!.Опаковка трябва да се измиват ръчно.Преди попълването на взбивателя, моля, добре го охладете под студена вода или в хладилник.Използвайте само разтворими съставки.Неразтворени вещества като целулоза на семена и т., да пречат на затварянето отправна клапан или могат да нарушат правилното функциониране на взбивателя сметана.

Подробности

Подобни продукти в категория