• Новинка
Аксесоари SOLUSTRE Каишка за китката 10 бр Регулируема Каишка на китката, за да игрален контролер Гривна за игрален контролер Регулируема Еластична каишка за геймпада ?

Аксесоари SOLUSTRE Каишка за китката 10 бр Регулируема Каишка на китката, за да игрален контролер Гривна за игрален контролер Регулируема

BGN 3.33
Налично
Налично

ЕЛАСТИЧЕН ремък ЗА ИГРАЛЕН контролер - може да се използва като отделна ръкохватка, така и като каишка за китката с каишкаРЕГУЛИРУЕМА КАИШКА за контролер - практичен и интелигентен подарък за вашия приятел-любовник игри и семейството му.Регулируема каишка за контролер-изящна изработка, разумна структура, професионален и практически, може да ви донесе удобство.ЕЛАСТИЧЕН ремък за ИГРАЛЕН контролер - Можете да закачите на дръжката на игрова конзола на ръката, което позволява да танцувате така, както им хрумне, увеличаване на удоволствието от играта.ГРИВНА ЗА геймпада на китката си - Не се държи за дръжката, го поставете директно в гривна и свободно танц.Пратката е списък на топ 10 x въжета за китките игрален контролер Характеристики - Размер : 12,00 X10,00 X4,00 см / 4,72 X3,93 X1,57 инча - Каишка на китката, приложим към различни соматосенсорным игри. - Цвят : както е показано на фигура - Не се държи за дръжката, го поставете директно в нарукавную превръзката и свободно танц. - Материал : ABS - Може да се използва като отделна дръжка, така и като каишка за китката с каишка. - Можете да закачите на дръжката на игрова конзола на подлокотнике, което позволява да танцувате така, както им хрумне, увеличаване на игрите. - произведени с помощта на професионални технологии, осигуряващи високо качество на продукта и може да работи в продължение на дълго време.Информация за стоки, Регулируема каишка за геймпада на китката удобен и практичен, има отлична текстура и може да ви служи дълго време, без да се съобразява с тяхната светлина увреждане.Това умение може да ви служи, не ломаясь при това.Това е много практичен регулируема каишка за геймпада на китката.

Подробности

Подобни продукти в категория