• Новинка
Инструменти DOITOOL 3 бр. Инструмент за премахване на засора от тоалетното дупки за Гъвкав кабел Инструмент за Дноуглубления Тръби инструмент за премахване на засора ?

Инструменти DOITOOL 3 бр. Инструмент за премахване на засора от тоалетното дупки за Гъвкав кабел Инструмент за Дноуглубления Тръби

BGN 10.43
Налично
Налично

неръждаема стомана, PP Пружинен прихващане с дълъг припадък : Изработен е от висококачествен материал, безопасен и траен, който може да се използва в продължение на много дълго време. Инструмент за почистване на канализацията : Инструмент за почистване на канализацията е подходящ за повечето филтри.Лесен за захващане и достатъчна дължина, пружинящий дизайн. Дюзи за почистване на тоалетна дупки : Пружинящая дизайн, удобен захват и достатъчна дължина осигуряват цялостно почистване на тръби.Домакински почистващи средства : те могат да ви помогнат да премахнете запушените области коса без много усилия, което може най-добре да премахне запушването.Инструмент за дноуглубления тръби : Инструментът е лесен и удобен за използване, ви осигурява по-голямо удобство, пести време и усилия.Списък на пакетите 6 x Почистващи средства за източване на Функции - Те могат да ви помогнат да премахнете запушените области коса без много усилия, което може най-добре да премахне засор. - Пролет дизайн, удобна за хващане и достатъчна дължина, осигурява цялостно почистване на тръби. - Изработен от висококачествен материал, безопасно и трайно, който можете да използвате много дълго време. - Размер : 57,00 X6,00 X1,30 см / 22,40 X2,36 X0,51 инча. - Инструментът е лесен и удобен за използване, ви осигурява по-голямо удобство, пести време и усилия. - Материал : неръждаема стомана, PP. - Подходящ е и е изключително подходящ за мивки, кухня, баня, тоалетна, канализация, газопровод и много други, ще даде на вашия дом нов вид.Информация за стоки, е Много ефективен инструмент за улавяне на малки предмети в тръбата, почистване на тръбите.Пролетта е доста компактен, с когтистым дизайн, полезен и удобен малък инструмент, който трябва да бъде всеки.Чудесно е подходящ и за кухня, и баня, и за почистване на тоалетни.

Подробности

Подобни продукти в категория