• Новинка
50/100 бр KF94 face_msk за Еднократна употреба Защитно чаша Премиум-клас 3D Fish_Type 4-Слойная Дишаща за защита от прах-MẵSk за Жени и мъже (80 бр, 4 цвята)

50/100 бр KF94 face_msk за Еднократна употреба Защитно чаша Премиум-клас 3D Fish_Type 4-Слойная Дишаща за защита от прах-MẵSk

BGN 3.00
Налично
Налично

【KF94】 : Този KF94 Màsk разработен, за да направите лицето си по-малкоСлед носенето тя се поддържа като презрамки, вашият нежен грим няма да пострада, което ви позволява да се поддържа винаги добър начин. 【3 D и безгрижно дъх】 : 3 D-структура на KF94 Màsk с 3-кратно разгъване, регулируема моста на носа и страничните клапи, които най-добре облегают лицето.И осигурете достатъчно пространство за дишане между носа и устата, както и вътре в Маската. 【Носят удобно】 : Удобни еластични уши панти, сверхмягкие ушни линия елиминират натиска върху ушите.Ушни линия притежават висока еластичност, не се почувствате болка в ушите, дори ако ще да ги нося цял ден. 【Ежедневното използване на маски за възрастни】 : Мъжете и жените могат да носят тези черни еднократна маска за лице всеки ден, за ежедневно пътуване, в офиса, на метрото, ресторанти, църква, училище, на закрито и открито. 【4-слойный нетъкан дизайн】 : Той е изработен от поддържащи и здрава 4-слойной на тъкан от външни слоеве от нетъкан текстил, централен слой, выдуваемым расплавом, и слой от меки влакна.Предпазва от прах.

Подробности

Подобни продукти в категория