• Новинка
Бамбукови купички BeeBon Beauty Home, Бамбукови чинии за деца в комплект - Комплект от 8 супер Сладки кученца, на Динозаврите, Лисичек и котки - Лесно почистване - Екологично ?

Бамбукови купички BeeBon Beauty Home, Бамбукови чинии за деца в комплект - Комплект от 8 супер Сладки кученца, на Динозаврите, Лисичек и котки

BGN 2.00
Налично
Налично

? ЛЕСНО се усвоява от тези 5,5-инчови детски купата имат перваза квадратна форма, както и бамбук на плоча са кръгли 8 x 8 инчаТова позволява на малки ръце е лесно да задържат купа и чаша устойчиви за самостоятелно хранене.Също така е по-лесно за носене и държат на родителите си!. ? Забавен и ИНТЕРАКТИВЕН ДИЗАЙН - Нашият набор от мисок и чинии помага на родителите да насърчават децата чакат с нетърпение вечеря и леки закуски.На очарователен дизайн изобразени щастливи животни, които говорят приятни неща. ? БЕЗОПАСНО ЗА ДЕЦА - Нашият набор от прибори от бамбук се грижи за здравето и безопасността на вашето дете.Бъдете спокойни, знаейки, че няма бисфенол А, нито парчетата не попаднат в люспи, супа, сладолед или вечеря, за вашето дете. ? ДЕТСКИ НА ПЛАНЕТАТА - тези за многократна употреба детски чаши и чинии от бамбуково влакно ще ви помогнат по-лесно да се направи екологичен избор за вашия дом.Те не съдържат абсолютно никакъв пластмаса и продължават дълго време. ? БЪРЗО и ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ - тези купички и чаши улесняват родителите почистване след хранене.Можете просто да ги изхвърлят в съдомиялна машина и всичко е готово.Вие дори може да поиска дете да ви помогнем!. ? ЛЕСНО се усвоява от тези 5,5-инчови детски купата имат перваза квадратна форма.Това позволява на малки ръце е лесно да задържат купата на устойчива за самостоятелно хранене.Също така е по-лесно за носене и държат на родителите си!. ? ЛЕСНО се усвоява от тези 5,5-инчови детски купата имат перваза квадратна форма.Това позволява на малки ръце е лесно да задържат купата на устойчива за самостоятелно хранене.Също така е по-лесно за носене и държат на родителите си!.При децата често много кратък период от внимание.Така че, когато имате придирчиви яде или дете, което се проявява със сензорно поведение, може да бъде трудно да го предизвика да изяде повече от едно парче.Още повече, седнете достатъчно дълго, за да се опитате да ги храни.

Подробности

Подобни продукти в категория