• Новинка
NNJHG AC207 Набор от Титулярите с Основание За Почистване на Домашно Оборудване За Баня, Кухненски Ръчни инструменти, Четка за Тоалетна (Цвят: Кайсия)

NNJHG AC207 Набор от Титулярите с Основание За Почистване на Домашно Оборудване За Баня, Кухненски Ръчни инструменти, Четка

BGN 0.67
Налично
Налично

Лесно се почиства Мъртъв ъгъл [Устойчив на надраскване и издръжлив] Глава на четка не оставя драскотини върху тоалетната чиния и не ще се трупат прах.А дългата четина позволява лесно почистване на трудно достъпните кътчета. [набор от тоалетни четки и притежателите] четка с поставка за вентилация и чистота.Този начин идеално се съчетава с всеки домашен интериор. [Нескользящая] Удължена дръжка, предназначена за надеждно и удобно захващане, за да не отвалилась при почистване на баня. [Лесен за почистване] Просто ги измийте, четка и притежателя са идеални за малки помещения.А пластмасова туба може да задържа капки, за да се поддържа чистота на пода и сухота на главата на четката. лесно почиства мъртъв ъгъл. [Устойчив на надраскване и издръжлив] Глава на четка не оставя драскотини върху тоалетната чиния и не ще се трупат прах.А дългата четина позволява лесно почистване на трудно достъпните кътчета. [набор от тоалетни четки и притежателите] четка с поставка за вентилация и чистота.Този начин идеално се съчетава с всеки домашен интериор. [Нескользящая] Удължена дръжка, предназначена за надеждно и удобно захващане, за да не отвалилась при почистване на баня. [Лесен за почистване] Просто ги измийте, четка и притежателя са идеални за малки помещения.А пластмасова туба може да задържа капки, за да се поддържа чистота на пода и сухота на главата на четката.Параметри на продукта : Име на продукта : Тоалетни четки Размер : 47*13,5 см Подходящ за : хотели, офис сгради, къщи, клубовупаковка включва : 1 * тоалетна щеткашелло!Моля, обърнете внимание : поради ръчно измерване са възможни незначителни разлики в размера.Може да има малки различия в цвета се дължи на различни дисплеи.

Подробности

Подобни продукти в категория