• Новинка
Okelon Куче на Бутоните за Комуникация, Набор от Бутони за разговор с Кучето, 8 бр. Говорещи Бутони за Кучета с Соединяемым за монтиране на стена, Записываемая Бутон, Го?

Okelon Куче на Бутоните за Комуникация, Набор от Бутони за разговор с Кучето, 8 бр. Говорещи Бутони за Кучета с Соединяемым за

BGN 3.33
Налично
Налично

Ексклузивно соединяемое фиксирующее пръстен : Соединяющее фиксирующее пръстен може да се свързва с различни форми и в съответствие с личните си предпочитания и може ефективно улавяне на бутон, без да е отброшенным домашни любимциСиликоновата нескользящая уплътнение, което осигурява по-добра устойчивост, я не е лесно да се деформира и да падне.Отглеждане и конна обучение на домашни любимци : Научи си куче или котка натискане на бутона, която възпроизвежда звуците на думи, научете ги свързват записани думи с основните понятия, такива като гърне, игра, разходка на чист въздух, храна и други.Бутони да ги учат да говорят.Напиши 30 секунди звук може да се запише една дълга оферта или запис от няколко изречения, и то ще искрят, като само вашият домашен любимец да кликне върху него.Бутон за записване на звук може бързо да се научи да домашен любимец да говорят и да общуват със собственика, като близостта между собственик и домашен любимец.Как да се запишете : Преведете превключвател за включване / изключване на задния панел в положение ВКЛ. Натиснете и задръжте бутона, докато чуете звуков сигнал, за да започнете да записвате, освободете, когато записът е завършен.Натиснете бутона за възпроизвеждане на записа.Захранва от 2 батерии тип AAA (не са включени в комплекта).Лесна за ползване : Нашите звукови бутони са с правилния размер, не заемат твърде много място и са оборудвани с говорители по-високо качество на възпроизвеждане.Активируемые само с едно докосване, те могат лесно да се ползват дори най-малките ученици.Защо избра точно нас ?.Ние сме единствената връзка бутон за кучета с всеки свързващ монтиране на стена.Прави го по-интересен, едновременно стабилизируя бутона "кученце".Записът е възможно в продължение на 30 секунди. 8 Празни етикети за писане на писалка всичко, което искате.Бутон за общуване с кучето * 8. Фиксирующее пръстен * 8. Кост за рамка * 8.

Подробности

Подобни продукти в категория