• Новинка
LIXFDJ Черно Сгъваема Маса, за да се грижи за Кучета Преносим Регулируема Моделирующий Душ от Неръждаема Стомана с линия за ръце и аксесоари с Капацитет до 100 кг, Разме?

LIXFDJ Черно Сгъваема Маса, за да се грижи за Кучета Преносим Регулируема Моделирующий Душ от Неръждаема Стомана с линия за

BGN 2.67
Налично
Налично

1 Сгъваема конструкция : Удобна за съхранение на багаж, текстурирани повърхност, устойчива на надраскване и противоплъзгаща повърхност осигурява домашен любимец е стабилност и опора.100% абсолютно нов масичка за грижа за домашни кучета или котки : Материали : Скоба от неръждаема стомана + водоустойчива гумена лента. Размери : (малки 75*47*80 )(Средни 90* 60*76 )(Голям 120* 60* 65 )(дължина*ширина*височина) Тегло на продукта : 18 кг, Максимално тегло : 100 кг. Заоблени ръбове за безопасност и лесно почистване, включва регулируем лост за грижа с предпазител и защитно нейлоновую линия за грижа. Приложение : идеално за професионални грумеров домашни животни или домашни грижи за кучетата, тримминга, обличане, сушене и за други цели.Надявам се, ще имате прекрасно преживяване за пазаруване в нашия магазин.Маса за грижа за коса е изработена от устойчив на надраскване и статичен, изложени на борда, така че косата и боклук не се залепват и са лесни за почистване.Характеристики : нескользящая : 1. износостойкая, гигиеничная и лесно моющаяся, не ръждясва, нескользящая гума на крака подобрява стабилността и устойчивостта на масата. ВИСОКА СИГУРНОСТ : Ъглите на масата са заоблени, за вашият домашен любимец не е получил ненужни наранявания в борбата. Уверено и ефективно се грижат за вашия домашен любимец, като се уверите, че му е удобно да се насладите на висококачествена маса за груминга по спецификация на: Тегло на продукта : 18 кг Максимално тегло : 100 кгцвет : черен Материал : крак от неръждаема стомана + гумена плот Размери на продукта : Три размера (малки 75*47*80 )(Средни 90* 60*76 )(Голям 120* 60* 65 ) Помещение включва : 1 х Маса за грижа за кучето Сгъване от неръждаема СталиНаш маса за грижа за кучето се регулира в зависимост от вашите разнообразни нужди.Това позволява на вашия домашен любимец да се грижи за себе си състояние.Сгъваема масичка-поставка за грижа Лек, преносим, за използване на мобилните комуникации, удобен за съхранение и заемащ малко място, когато не се използва, идеален за мобилни грумеров.

Подробности

Подобни продукти в категория