• Новинка
WODMB Мека Переноска за кучета, сгъваема Преносима Чанта за Кучета, Раница за домашни любимци, Раница за Пътуване за Кучета, Чанта за транспорт на домашен любимец (Цвя?

WODMB Мека Переноска за кучета, сгъваема Преносима Чанта за Кучета, Раница за домашни любимци, Раница за Пътуване за Кучета, Чанта за

BGN 13.53
Налично
Налично

Материал от вълна агнешко месо могат да се почистват с директноТрайно на дъното повишава сигурността на домашни любимци。.Стабилна структураобеспечивает, че Пат-пакет Не е унищожен.Кръгова вентилационна мрежа с всички пет страни, дишащи и удобни.Траен дизайн поддържат стабилност и запазват формата си.Материал от вълна агнешко месо могат да се почистват директно. Трайно дъното повишава сигурността за домашни любимци. Стабилна структура гарантира, че чанта за домашни любимци не се разпада. Универсална вентилационна мрежа с всички пет страни, дишащи и удобни. Здрава структура осигурява стабилност и запазва формата си. Отличен и удобен кратък плюш. Има много различни начини за употреба, подходящи за различни сценарии. Поради разлика в различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът на същата, като тази на снимката.Поради различни методи за измерване на действителния продукт може да има точност 1-3 cm, моля, разберете!Устойчиво на надраскване и дишаща мрежа на люлката позволява на домашни любимци свободно идват и си отиват.

Подробности

Подобни продукти в категория