• Новинка
Miimall е Съвместим с джапанки Samsung Galaxy Watch 4 40 мм 44 мм/Watch 4 Classic 42 мм и 46 мм, каишка от естествена кожа за Samsung Galaxy Watch 4 44 мм 40 мм/Watch 4 Classic 46 мм 42 мм (сиви цветя)

Miimall е Съвместим с джапанки Samsung Galaxy Watch 4 40 мм 44 мм/Watch 4 Classic 42 мм и 46 мм, каишка от естествена кожа за Samsung

BGN 31.03
Налично
Налично

【Съвместимост】 Е съвместим с Samsung Galaxy Watch 4 44 мм 40 мм Watch 4 Classic 46 мм 42 мм, предназначени за жени и мъжеМоля, проверете вашата модел часа, преди да ги купуват.(Часовници в комплекта не са включени. 【Кожата по-високо качество на】 Кожена каишка Samsung Galaxy Watch 4 изработен от висококачествена естествена кожа, с високо качество, която не се плъзга, която е здрава, приятна за кожата и приятна на допир на китката.Стилна ръчна изработка и уникална форма правят каишка идеален за декорация, която ще прослави своя часовник от купоните до работа. 【Лесна инсталация】Кожена каишка идва от неръждаема катарама от неръждаема стомана, лесно за носене и регулиране на дължината без никакви обозначения според размера на китките.Освен това, благодарение на выступам в двата края и две петлям той точно и надеждно се закрепя на интерфейса. 【Разнообразие от опции】Samsung Galaxy Watch 4 се предлагат в шест модни ремешках с цифри.Можете да изберете прости обикновена кожени въжета, като черно, кафяво и розово, или каишка на цветчета, за да си часове изглеждаше по-модерен и самобытно. 【Пратката и услуги Miimall】 на Помещение включва : 1 х кожена каишка за Samsung Galaxy Watch 4 44 мм 40 мм Watch 4 Classic 46 мм 42 мм, 1 х послепродажная карта.Ако имате някакви въпроси относно тази група, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Нашата надеждна услуга за поддръжка на клиенти ще получат отговор в рамките на 24 часа. 【Съвместимост】 Е съвместим с Samsung Galaxy Watch 4 44 мм 40 мм Watch 4 Classic 46 мм 42 мм, предназначени за жени и мъже.Моля, проверете вашата модел часа, преди да ги купуват.(Часовници в комплекта не са включени. 【Кожата по-високо качество на】 Кожена каишка Samsung Galaxy Watch 4 изработен от висококачествена естествена кожа, с високо качество, която не се плъзга, която е здрава, приятна за кожата и приятна на допир на китката.Стилна ръчна изработка и уникална форма правят каишка идеален за декорация, която ще прослави своя часовник от купоните до работа.

Подробности

Подобни продукти в категория